Setari Cookie-uri

Jamila clarifică așa-zisul divorț de soțul ei: Pur și simplu nu a existat, nici nu știu să va spun de ce...

După mai multe zvonuri apărute în online, Jamila a abordat un subiect ce era pe buzele multor inyternauți - divorțul de soțul ei.

Jamila este una dintre cele mai renumite bucătărese din România, cunoscută pentru rețetele sale delicioase și pentru modul în care îi încântă pe gurmanzi cu preparatele sale inovatoare. Cu ani de muncă asiduă și dedicare, a reușit să cucerească inimile multor gospodine și pasionați de gastronomie. Totuși, în ciuda succesului profesional, viața personală a Jamilei a fost recent subiect de speculații și zvonuri.

Împreună cu soțul său, Jamila a trăit, până în prezent, 16 ani de căsnicie, iar nimic nu pare să clatine temeliile relației lor. Cu toate acestea, în ultima vreme, au circulat zvonuri conform cărora celebra bucătăreasă ar fi divorțat. O astfel de informație ar fi putut crea confuzie și neliniște în rândul fanilor săi, însă Jamila a ținut să pună capăt acestor speculații și să ofere clarificări. Într-o declarație pe social media, Jamila a subliniat faptul că mariajul ei este unul solid și cât se poate de fericit, iar ideea de divorț nu a fost niciodată discutată între ea și soțul ei.

Citește și:

„De ziua îndrăgostiților circulă un zvon cum că aș fi divorțat. Pentru că am văzut că acest subiect stârnește curiozitatea multora, vreau să-l clarific. Sunt căsătorită de aproape 16 ani, iar între mine și soțul meu nu a existat niciodată vreo discuție despre divorț. Pur și simplu nu a existat, nici nu știu să va spun de ce. Am pornit în viață pentru a rămâne împreună și nu ne-am gândit să schimbăm asta.

Dimpotrivă, avem o căsnicie fericită, ne iubim și ne place să fim împreună chiar și după atât timp. Suntem doi oameni care și-au unit destinele de atâția ani, am trecut împreună peste tot ce ce-a dat viață și ne dorim să rămânem o familie până la final. Dacă se va schimbă ceva, promit că fiu eu cea care va face anunțul pentru a nu există nicio speculație. Până atunci, va doresc să aveți o zi a îndrăgostiților fericită și să va iubiți în fiecare zi de parcă ar fi ultima! LOVE YOU ALL!”, este mesajul transmis de aceasta, pe rețelele de socializare.

În timp ce își împărtășește rețetele și sfaturile culinare cu fanii săi, Jamila a dorit să le ofere și această latură intimă a vieții sale, pentru a clarifica orice nelămurire și pentru a transmite căldura și devotamentul care caracterizează relația sa.

Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.