Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupa Jamila, înainte de a deveni o bucătăreasă celebră: Mă gândeam că o să lucrez într-o corporație...

Jamila este una dintre cele mai apreciate bucătărese, însă puțini știu că ea s-a pregătit pentru o cu totul altă meserie.

Jamila, cunoscută pentru rețetele sale delicioase și secretele din bucătărie, a devenit o figură emblematică în lumea gastronomiei online. Cu ani în urmă, înainte de a-și etala abilitățile culinare, Geanina Avram Staicu avea o altă ocupație - era inspector în relații internaționale. Totuși, destinul a avut alt plan pentru ea, transformând-o într-o celebritate online și într-o afacere de succes.

De la rețete simple la preparate sofisticate, Jamila a captivat inimile gospodinelor din întreaga lume prin videoclipurile ei educative și inspiraționale. În timp ce își împărtășește pasiunea pentru gătit, ea își umple și conturile bancare cu sume impresionante. Potrivit socialblade.com, Jamila încasează aproximativ 16.000 de euro lunar din munca sa pe internet, prin vizualizările și parteneriatele plătite. Veniturile sale nu se opresc aici - Jamila beneficiază și de parteneriate comerciale, campanii publicitare și reclame plătite, sporindu-și astfel veniturile. Cu toate acestea, suma pe care o obține poate varia de la lună la lună, în funcție de popularitatea și vizibilitatea videoclipurilor sale.

Citește și:

”Mă gândeam că o să lucrez într-o corporație și că o să am un program din acela de la 9 la 17 și aceasta va fi viața mea. Am absolvit Studii Europene și Relații Internaționale la Universitatea din București și nu îmi imaginam că Jamila se va transforma într-un fenomen. Am fost și noi șocați de succesul acesta, dar l-am văzut ca pe o oportunitate de a investi în continuare și asta am și făcut, am investit în continuare în noi”, povestea Jamila.

Într-un interviu, Jamila a dezvăluit că inițial nu își imagina succesul pe care l-a cunoscut în domeniul culinar. Cu o diplomă în Studii Europene și Relații Internaționale, ea credea că va lucra într-o corporație, dar destinul i-a pregătit altceva. Succesul ei în mediul online a fost surprinzător, dar a fost perceput ca o oportunitate de a investi în continuare în pasiunea sa și în dezvoltarea afacerii.

Citește și:

„A pornit dintr-o joacă, ca și Jamila, până la urmă. Eu am terminat un liceu de limba franceză și se vorbea foarte mult franceza la mine în liceu. Am intrat pe mIRC, pe chat-ul acela din Franța și acolo l-am întâlnit pe soțul meu. Am vorbit, mi-a dat un blog cu el și nu-mi plăceau pozele lui.

Nu a fost dragoste la prima vedere, pentru că erau niște poze, nu mi se părea ceva extraordinar în pozele alea, nu mă dăduse el pe mine pe spate, dar că nici eu pe el probabil.

Nu m-am uitat la el ca la un posibil iubit, soț, era doar un băiat, dar, nu știu din ce motiv, am continuat să vorbim și în afara mIRC-ului”, povestea Jamila, într-o emisiune de la Kanal D.

Căsătoria sa cu Mohammed, un bărbat de origine marocană, și sprijinul acestuia au fost pilonii care au susținut-o pe Jamila în această călătorie. Cei doi s-au cunoscut în timpul studenției și de atunci au format o echipă puternică, atât în bucătărie, cât și în viața de zi cu zi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.