Setari Cookie-uri

Iuliana Pepene și Sonia Simionov, eliminate de la America Express. Greșeala care le-a costat scump

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au părăsit competiția America Express, după ce au refuzat să ducă la bun sfârșit una dintre probe.

Iuliana Pepene (32 de ani) și Sonia Simionov (36 de ani) au fost eliminate din competiția "America Express", unul dintre cele mai iubite show-uri de aventură. Echipa formată din prezentatoarea TV și jurnalista de la Antena 1 a părăsit competiția în ediția de miercuri seară, 22 noiembrie, într-un mod care a șocat telespectatorii. Până la momentul decisiv al eliminării, echipa formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-a bucurat de succes în cadrul competiției, fiind una dintre cele mai apreciate echipe. Cu toate acestea, o alegere neinspirată într-una dintre probe le-au adus sfârșitul aventurii în "America Express".

Totul a culminat într-o probă în Ecuador, unde concurenții au fost puși în fața unei provocări culinare neobișnuite: să mănânce celebrul Cuy prăjit. Totul părea a fi în regulă până când Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii, a scos un totem roșu din cufăr. Astfel, echipa Iuliana Pepene și Sonia Simionov s-a regăsit într-o cursă pentru ultima șansă.

Citește și:

Problemele au survenit atunci când cele două concurente au refuzat să mănânce preparatul local, susținând că este "un pui rânced cu miros de pește." Dezgustul a fost atât de pronunțat încât cele două au decis să oprească proba. Acest gest a atras o penalizare de 15 minute conform regulamentului competiției, conducându-le direct către ultima șansă și ulterior, către eliminare.

„Nu vrei să ne oprim? Că eu nu mai pot! Este un pui rânced cu miros de pește.”, i-a spus jurnalista colegei sale de echipă.

„Ea ceda psihic lângă mine, să nu mai zic că mâncăm șobolan. La mine s-a produs un declic când i-am ridicat pielea aia, avea un strat de grăsime ciudată și mie atunci mi s-a blocat creierul iar eu atunci nu mai puteam să mănânc și am zis gata. Atât s-a putut!”, a spus prezentatoarea TV.

Citește și:

Iuliana Pepene a fost de acord să oprească proba, recunoscând că nu va reuși să mănânce. Cu această decizie dificilă, cele două au fost eliminate din competiție, încheindu-și astfel aventura la "America Express".

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.