Setari Cookie-uri

Advertorial Cine este noua prezentatoare de la pupitrul știrilor România TV? A fost virală pe internet când a intrat într-un conflict provoc

Se știe că viața de jurnalist presupune multă experiență și tărie de caracter, mai ales în situații limită sau prea greu de gestionat. Așa se face că Thalida Trofin, tânăra reporteriță a dus o luptă aprigă de a fi și rămâne imparțială în meseria practicată, dar și să demonstreze că "esențele tari se țin în sticluțe mici"

Deși are doar 26 de ani, aceasta a acumulat experiență în televiziune mai ceva ca alți colegi de breaslă. A făcut o școală de media, a avut și rol de prezentator la Kanal D, iar cursul vieții a adus-o în echipa Romania Tv, loc unde și-a găsit, cu adevărat, menirea jurnalistică, acela de a prezenta știri.

Aceasta a fost și implicată, departe de voința ei, și într-un conflict iscat de Ilie Năstase, unde, în cadrul unei încercări de a-i lua un interviu, fostul mare tenisman a agresat-o și amenințat-o pe Thalida, fără temei. Materialul filmat nu a întârziat să apară și să devină, rapid, viral pe rețelele de socializare, dar și în presa noastră.

MOMENT AICI: https://vm.tiktok.com/ZGJov7Fh5/

Și pentru că avea toate calitățile și experiența, aceasta a trecut la pupitrul știrilor România Tv, unde și-a câștigat pe merite rolul de prezentator. Însă, în paralel, Thalida Trofin face și munca de teren, ca reporter.

Thalida Trofin a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si Masterul în Administratie Publica si Integrare Europeana.

Frumoasa blondină, de la Romania Tv, este și cântăreață, iar în săptămânile în care nu este la pupitrul știrilor, aceasta compune și lansează piese. Este pe scena de mai bine de doua decenii și îmbină, cu succes, muzica și televiziunea în viața de zi cu zi.


Kudika
10 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.