Setari Cookie-uri

Cornel Ilie nu le-a spus copiilor săi că a divorțat de mama lor: o să fie mai ușor de înțeles pentru ei...

Cornel Ilie și fosta sa soție nu le-au vorbit celor doi copii ai lor despre divorțul dintre ei. Ce spune artistul despre rolul de părinte?

Cornel Ilie și fosta sa parteneră de viața, Eliza, au divorțat în anul 2020, atunci când nimeni nu se aștepta la o astfel de veste. Cei doi au împreună o fetiță, Zora, în vârstă de 8 ani, și un băiețel, Cezar, în vîrstă de 3 ani. Cei mici locuiesc cu mama lor într-un alt oraș, însă acest lucru nu îl împedică pe artist să petreacă cât mai mult timp posibil cu micuții lui.

Recent, invitat în podcastul „Părinți CuMinți”, Cornel a vorbit despre familia sa și despre faptul că el și Eliza nu le-au vorbit copiilor despre divorțul care a avut loc între ei.

„Copiilor nu le-am vorbit despre divorț. Ei știu că eu și mama lor locuim separat pentru că eu am de lucru și pentru că trebuie să plec prin țară. Dar ne vedem cât se poate de des… Sunt convins că atunci când o să apară momentul pentru această discuție, deși pare delicată, o să fie mai ușor de înțeles pentru ei, decât îmi închipui eu acum. Probabil la un anumit nivel ei înțeleg ceva, însă nu arată, nu se manifestă”, a mărturisit Cornel Ilie în cadrul podcastului „Părinți CuMinți”, potrivit Click.

Citește și:

Cornel Ilie, în rolul de tată

Cu toate că are multe proiecte și concerte peste tot în țară, Cornel Ilie încearcă cu price preț să petreacă cât mai mult timp cu cei doi copii ai săi. Rolul de tată l-a făcut pe artist să vadă lumea cu alți ochi, iar experiența venirii pe lume a micuților săi l-a transformat radical și irevocabil.

„Îmi place să mă duc spre mintea lor, mă ajută și pe mine să fiu mai creativ; sunt fascinat să redescopăr lucruri, obiecte, prin ochii copiilor. Împreună cu ei am transformat 3 minute banale la o spălătorie auto într-o aventură fantastică, cu nave spațiale”, a mai declarat îndrăgitul artist.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.