Setari Cookie-uri

Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția pentru Palme D’or la Festivalul de la Cannes

Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, va încânta publicul din întreaga lume într-un rol deosebit în filmul „The Apprentice”, prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes.

Sebastian Stan, talentatul actor român originar din Constanța, a pășit în lumina reflectoarelor odată cu intrarea în cursa pentru unul dintre cele mai prestigioase premii din industria filmului: Palme D’or de la Festivalul de Film de la Cannes. Cu un palmares impresionant și o carieră în plină ascensiune, Stan se pregătește să își etaleze talentul într-un rol cu totul aparte, interpretându-l pe Donald Trump.

Filmul în care Sebastian Stan își asumă acest rol, intitulat „The Apprentice”, este o dramă biografică ce explorează ascensiunea magnatului imobiliar în New Yorkul anilor 70 și 80. Acest proiect cinematografic este descris ca o „scufundare în subteranele imperiului american”, aducând în prim-plan o înțelegere aparent faustiană între Donald Trump și influentul avocat de dreapta, Roy Cohn, interpretat de Jeremy Strong.

Citește și:

„The Apprentice” va fi prezentat în premieră luna viitoare la Festivalul de Film de la Cannes, unde va concura pentru mult râvnitul Palme D’or alături de alte 18 pelicule selectate. Regizat de Ali Abbasi, filmul promite să ofere o privire în profunzime asupra ascensiunii lui Trump spre putere și a influenței decisive a lui Roy Cohn în acest proces. Pentru Sebastian Stan, această nouă provocare actoricească vine să completeze o serie impresionantă de roluri în care și-a demonstrat versatilitatea și talentul. Cunoscut mai ales pentru interpretarea lui Bucky Barnes în filmele „Captain America”, Stan a mai jucat în proiecte precum seria animată „What If…?”, miniseria „Pam & Tommy”, și thrillerul psihologic „A Different Man”.

Citește și:

Născut în Constanța, Sebastian Stan și-a început cariera artistică încă din copilărie, debutând în filmul lui Michael Haneke, „71 Fragments of a Chronology of Chance”, la doar 10 ani. După mutarea în Statele Unite și studiile la Universitatea Rutgers, Stan și-a construit o carieră impresionantă, colaborând cu actori de talie mondială precum Natalie Portman, Chris Evans, Robert Downey Jr., sau Nicole Kidman.

Nu este pentru prima dată când Sebastian Stan îmbracă haina unor personaje complexe și controversate. El a jucat anterior roluri precum cel al toboșarului Tommy Lee în „Pam & Tommy”, care i-a adus o nominalizare la premiile Emmy, sau pe cel al fostului soț abuziv Jeff Gilooly în „I, Tonya”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.