Setari Cookie-uri

Unde își vor petrece fetițele Alinei Sorescu sărbătorile Pascale? Decizia luată de artistă și Alex Ciucu

Fetițele Alinei Sorescu vor petrece sărbătorile Pascale cu ambii părinți, însă în moduri diferite. Ce decizie au luat cei doi?

După 12 ani de căsnicie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să meargă pe drumuri separate. Anunțul despre separare a fost făcut cu un an în urmă, după o perioadă în care au păstrat totul secret. Însă, pentru cei doi, procesul de divorț s-a dovedit a fi unul și nici până în acest moment nu s-a finalizat.

În timp ce își gestionează procesul de divorț, cei doi părinți își fac planuri pentru Paște, în special în ceea ce privește petrecerea timpului cu cele două fiice ale lor. La evenimentul de lansare a filmului „Nasty”, dedicat lui Ilie Năstase, Alexandru Ciucu a dezvăluit cum intenționează să își petreacă sărbătorile Pascale alături de fetițe.

„Avem un plan făcut pentru Paște, evident, cu familia, în primul rând. Am câteva surprize pentru fete, ele vor petrece anul ăsta Paștele cu mine, adică efectiv ziua de Paște. Vacanța de Paște e împărțită în două jumătăți – prima jumătate la mami, a doua jumătate la mine, care include și ziua de Paște. Le-am pregătit niște surprize, dar nu o să le dezvălui acum. Vor fi niște surprize interactive, vom face lucruri împreună, asta e cel mai important. Nu sunt doar niște cadouri!”, a declarat Alexandru Ciucu pentru Cancan.

Citește și:

Cu toate acestea, Alina Sorescu a rupt tăcerea și a demontat declarațiile făcute de Ciucu, subliniind că nu a fost o încercare din partea lui de a încheia lucrurile amiabil.

„Noi vorbim prin prisma avocaților, așa cum merge procesul mai departe. Comunicăm ce ține de fetițe, nu e vorba că nu se poate comunica. Vorbim despre activitatea fetelor, de program, cum venim, cum le luăm, lucruri minime”, a declarat artista, potrivit Spynews.

Artista a infirmat declarația fostului ei partener cum că acesta nu ar fi putut vedea fetițele și a subliniat importanța stabilității pentru copii.

„Copiii au nevoie de stabilitate pentru a avea o creștere armonioasă, pentru a avea o continuitate a activităților. Programul despre care spune el acum că este foarte puțin este un program foarte des întâlnit în situațiile de genul ăsta. Este, de fapt, programul clasic. Două weekenduri pe lună, vacanțele la jumătate, iar copiii au vacanțe foarte dese acum”, a mai adăugat frunoasa artista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.