Setari Cookie-uri

Alex Dobrescu își dorește împăcarea cu Cristina Cioran și a cerut-o din nou de soție!

Alex Dobrescu este dispus să facă orice pentru ca mama fetiței sale, Cristina Cioran, să îl accepte din nou în viața sa.

În luna noiembrie a anului trecut, Cristina Cioran și Alex Dobrescu au luat o decizie neașteptată și au anunțat că se despart, chiar după ce deveniseră proaspeți părinți. Separarea lor a fost marcată de neînțelegeri și scandaluri care au ținut prima pagină a tabloidelor. Cu toate acestea, în ultimele luni, situația dintre cei doi s-a schimbat, iar Alex Dobrescu pare hotărât să își recucerească inima mamei fiicei sale.

Cristina Cioran a dezvăluit recent că a fost cerută din nou în căsătorie de către tatăl copilului ei, Alex Dobrescu, însă nu a dezvăluit dacă a acceptat sau nu cererea în căsătorie. Aceasta nu este prima oară când Alex Dobrescu face o astfel de propunere, chiar înainte de despărțire.

"Am fost iar cerută în căsătorie de Alex, tatăl copilului meu... În emisiunea de la Antena Stars a declarat că vrea să ne împăcăm, că ar face orice," a mărturisit Cristina Cioran pentru viva.ro.

Citește și:

În emisiunea "Mămici de pitici cu lipici," Alex Dobrescu și-a exprimat dorința de a forma din nou o familie alături de mama fiicei sale. Fiica lor, Ema, a început să meargă la grădiniță în acest an, iar părinții au fost alături de ea în fiecare moment important din viața ei.

"Îmi doresc din tot sufletul meu. Cu toată ființa mea îmi doresc să mă primească înapoi, să redevenim o familie, familia frumoasă care eram... Ema deja are doi ani, sper să crească cu ambii părinți lângă ea, sper să mă descurc și să mă primească înapoi, fac tot posibilul," a mărturisit fostul iubit al Cristinei Cioran.

Cristina Cioran a făcut recent declarații despre relația actuală dintre ea și fostul partener de viață, subliniind că își cresc fiica împreună. Ea a explicat că practică "co-parentingul" și că, deși locuiesc separat, încearcă să ofere fiicei lor un mediu stabil și armonios.

Citește și:

"Noi facem co-parenting, suntem părinții unei fetițe, chiar dacă noi nu suntem împreună, fetița nu trebuie să simtă acest lucru. Nu trebuie să simtă copilul că părinții nu mai sunt un cuplu. Așadar este în regulă: ieșim la masă, ne plimbăm, habar nu am, ieșim în parc împreună, e în regulă. Da, locuim separat," a declarat Cristina Cioran pentru Playtech.

Întrebată dacă există sau nu o șansă de împăcare între ea și Alex Dobrescu, Cristina Cioran nu a exclus complet această variantă.

"Am fost la ziua Vicăi și ne-am revăzut acolo, la Snagov, tot la ziua ei l-am și cunoscut pe Alex acum trei ani. Avem o relație foarte bună acum și ne înțelegem foarte bine, pentru că o avem pe Ema și am ajuns amândoi la concluzia că e cea mai bună variantă. Eu nu spun niciodată niciodată, așadar nu pot da un verdict, pentru că viața te duce… Unde nici cu gândul nu gândești. Este posibil orice, depinde foarte mult de el, mingea este în terenul lui." a mai declarat actrița.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.