Setari Cookie-uri

5 idei pentru întâlnirile cu prietenii acasă

Descoperă cum poți petrece o seară specială în care să te bucuri de simplitatea revederii și de plăcerea de a împărtăși momente și povești cu prietenii. Iată câteva idei pentru întâlnirile cu prietenii tăi.

Relațiile de prietenie ne ajută deseori să păstrăm echilibrul mult dorit și susțin starea de bine a fiecăruia. Fără să fie nevoie de un eveniment special, e plăcut sentimentul să reușești să îți aduni prietenii laolaltă și să vă simțiți bine unii cu ceilalți. Ce ai zice de o seară la tine acasă? Organizează-te, fă un grup comun și definește acolo detaliile întâlnirii. Fă un plan de cumpărături, decideți împreună cum împărțiți cheltuielile și treceți la treabă. Adunările într-un mediu mai puțin formal nu pun presiune pe niciunul dintre voi și vă ajută pe fiecare să vă simțiți confortabil.

Iată cinci idei pentru următoarea seară cu prietenii tăi:

O cină cu temă prestabilită

Nu ați reușit să vă îndepliniți visul de a pleca toți într-un city-break la Paris, de exemplu, dar poate veni Franța la voi. Alegeți să pregătiți o masă franțuzească, cu vin bun, croasante, baghete cu unt și muzică tematică. Dacă vrei să impresionezi caută o reteta de quiche lorraine și pregătește-te pentru întâlnire. Dacă sunteți doar fete, puteți să faceți și o paradă cu ținute franțuzești, clasice, cu berete și eșarfe elegante.

Citește și:

Sau poate vă doriți o seară clasică, românească, cu un platou simplu cu gustări și multă vorbă. Orice ați alege, important este că ați reușit să vă vedeți cu toții. Iar dacă nu are nimeni chef de gătit, comandați pizza sau mâncare chinezească de la restaurantul preferat.

Jocuri de societate

Ca să vă alinați dorul de serile petrecute în căminele studențești, poți organiza o seară cu jocuri clasice de societate. Rummy sau un joc de cărți cu pedepse haioase, table, Monopoly sau Scrabble. Dacă nu vă puneți de acord, încercați să învățați un joc nou. Vă va pune mintea la contribuție și vă veți distra cu siguranță.

Seriale sau karaoke maraton

Popcornul, sucurile și serialul tinereții sunt ideale pentru o petrecere în pijama. Să se facă toată lumea comodă, să vă așezați pe canapea, în fotolii sau chiar pe jos, să vă petreceți toată noaptea să vă uitați la filmele preferate și să comentați pe seama personajelor. Ce nebunie și de când nu ați mai făcut asta!

Citește și:

Chiar dacă nu sunteți cei mai buni cântăreți, o seară de karaoke poate fi plină de râsete și de distracție. Vă puteți împărți pe echipe și vă puteți alege piesele preferate, pe care dansați în cluburi sau pe care le ascultați la concerte împreună. Distracția va fi garantată și veți construi amintiri de neuitat.

Activități creative

Alegeți între pictură, croșetat ca la bunica sau cusut. Puteți încerca un atelier creativ care să vă destindă și să vă bucure în același timp. Dacă nu aveți astfel de abilități, încercați să vizionați tutoriale care să vă îndrume. O să fie foarte distractiv, mai ales că sunteți împreună.

Dacă vă plac băuturile fine, o degustare de vinuri sau un atelier de cocktailuri ar putea fi o activitate deosebită. Fiecare participant poate aduce o sticlă de vin sau ingredientele pentru un cocktail specific, pe care să le împărtășiți și să le savurați împreună.

Citește și:

Povești

Pentru că nu v-ați mai văzut de ceva vreme în această formulă, pur și simplu ați putea să stați la povești, fără să faceți vreo altă activitate. Să vă împărtășiți secrete, să vă cereți sfaturi între voi, să vorbiți pur și simplu.

Nu contează alegerea pe care o faceți. Simplul fapt că sunteți împreună și că vă conectați este esențial pentru starea voastră de bine. Bucuria revederii nu poate fi înlocuită cu niciun alt sentiment. Cu sau fără activități, energia pe care o primiți și o oferiți este cheia succesului unei astfel de întâlniri.

Sursa foto: www.pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.