Setari Cookie-uri

Andreea Marin i-a luat apărarea fiicei sale, pe Instagram: Am avut mereu bun simț...

Violeta, fiica Andreei Marin, a fost în centrul unei dispute pe pagina de Instagram a prezentatoarei tv. Andreea Marin a sărit imediat în apărarea fiicei sale.

Fiica Andreei Marin, Violeta, a devenit subiect de dispută în mediul online după ce vedeta a mărturisit cu mândrie că aceasta a obținut o bursă la prestigiosul program de leadership, Global Youth Leadership Summit, din Statele Unite ale Americii. Cu toate că vestea ar fi trebuit să fie primită cu bucurie și apreciere, unii internauți au început să lanseze acuzații la adresa Andreei Marin, susținând că succesul fiicei sale se datorează doar influenței și banilor pe care îi are vedeta.

„Succes pe mai departe! Dar de ce tot timpul ajung copiii vedetelor pe o scară mai înaltă? Oare ceilalți copii nu și-ar fi dorit un succes la fel de mare? Doar Violeta are potențial? Ca întotdeauna, cine are bani și pile, copiii studiază și experimentează mai altfel decât ceilalți. Succes vedetelor!”, a fost unul dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin.

Citește și:

Andreea Marin nu a rămas tăcută în fața acuzațiilor și a dat imediat o replică celor care au criticat reușita fiicei sale. Vedeta a subliniat că nu a acționat niciodată ca o vedetă și că tot ce a obținut în viață a fost în urma muncii sale asidue și a valorilor pe care le-a cultivat. De asemenea, ea a subliniat că aceleași valori le-a transmis și fiicei ei, care a avut de înfruntat propriile provocări și a obținut succesele sale prin propriile merite.

„Greșit. Niciodată nu am acționat ca o vedetă, ci am avut mereu bun simț și nu îmi cresc altfel nici copilul, iar tot ce trăim e obținut pe meritul nostru, cu multă muncă în spate”, a fost răspunsul oferit de Andreea Marin.

Andreea Marin, mândră de fiica sa

Andreea Marin este tare mândră de fiica ei, Violeta, în vârtă de 16 ani. Vedeta tv a scris pe Instagram depre cea mai recentă reușită a Violetei.

Citește și:

„Acum știu că fiica mea a crescut. Prin forțe proprii, luându-și deciziile în mâinile sale, a depășit interviurile succesive de calificare, eseul, cerințele online ale bine-cunoscutei Fundații Tony Robbins. A devenit singura adolescentă ce avea să plece din România anul acesta spre America, pentru a petrece o săptămână intensă de învățare, inspirațională, la Global Youth Leadership Summit din San Diego, experiență care a marcat-o pozitiv, alături de tineri din zeci de țări din întreaga lume și traineri bine-cunoscuți la nivel mondial.

Pentru copiii acestui secol nu mai există granițe, când unitatea de măsura care contează e capacitatea minții lor. O astfel de bursă e șansa care schimbă viziunea unui tânăr la început de drum. Îi dă aripi către viitor. Aproape că n-ar fi avut nevoie de însoțitori până în campusul universității, unde am lăsat-o să se descurce singură, dar, cu siguranță, eu am avut nevoie să-i fiu în preajmă, nu m-am desprins ușor”, a spus Andreea Marin, în postarea inițială.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.