Setari Cookie-uri

Așa da! Reacția lui Ștefan Bănică Jr. atunci când Violeta, i-a spus că vrea să se facă actriță: Nu mai asculți de nimeni

Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit către ce carieră vrea să se îndrepte fiica sa, Violeta, dar și care a fost răspunsul său.

Ștefan Bănică Jr. are 3 copii, din 3 relații diferite, însă cu toți se înțelege de minune. Recent, artistul a vorbit despre fiica sa, Violeta, și despre planurile ei de viitor. Adolescenta are acum 15 ani și se gândește să meargă la o facultate de prestigiu din străinătate. Ea își dorește să devină avocat, dar și actriță. Când i-a spus planurile sale de viitor lui Ștefan Bănică Jr., acesta a avut o reacție de milioane!

„Violeta merge într-o direcție extrem de ambițioasă. Vrea o facultate extrem de prestigioasă, în afară. Probabil că se va îndrepta spre avocatură. Mi-a spus: Tati, vreau să mă fac și actriță și i-am spus, tati, aici nu e cu vrei să te faci. Eu cred că dacă e să fie, va fi.

Nu e că vreau sau nu vreau, ori vrei, și atunci nu mai asculți de nimeni. Eu nu te încurajez în nicio direcție, te încurajez, indiferent ce vrei să faci. Că vrei să te faci gunoier-șef, că vrei să te faci astronaut, că vrei să te faci doctor, eu oricum cred în capacitatea ta de a fi orice. Eu cred în tine! Îmi transmiți senzația că poți să faci orice din ce îți alegi. Eu voi fi acolo!”, a spus Ștefan Bănică în podcastul MagicLife, potrivit Wowbiz.

Citește și:

Ce relație este între Ștefan Bănică Jr. și fiica sa?

Andreea Marin a dezvăluit ce relație are fiica sa, Violeta, cu tatăl ei. Prezentatoarea tv a mărturisit că artistul o iubește foarte mult și o susține necondiționat.

„Nu pot face o comparație în acest sens. Violeta are și mamă, și tată, o iubim, avem grijă de ea, o protejăm, avem și pretenții de la ea, cum e firesc. O iubim necondiționat. Avem și secretele noastre, ca între fete, bineînțeles.”, a declarat Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, pentru Viva.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.