Setari Cookie-uri

Andreea Marin, mai mândră ca niciodată de fiica sa! Violeta, discurs la Palatul Parlamentului: Au transformat un...

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. reprezintă un exemplu de părinți care, deși au ales să meargă pe căi separate în viața lor personală, rămân uniți în sprijinirea și îndrumarea fiicei lor, Violeta.

Andreea Marin și Ștefan Bănică jr., doi dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România, au făcut mereu un lucru remarcabil: să își crească și să își educe fiica, pe Violeta, cu multă grijă și dragoste, chiar și după ce au ales căi separate în viață. Cu toate că au decis să meargă pe drumuri diferite, cei doi părinți au stabilit să fie mereu alături de Violeta și să își ghideze fiica către un viitor strălucit.

„Decidem împreună ceea ce ține de viitorul ei, cum e firesc, n-aș spune deloc despre Violeta că e răsfățată de niciunul dintre noi, o responsabilizăm, dar o și iubim nespus, și ea știe asta. Violeta îmi seamănă foarte mult: luptătoare, încăpățânată în a-și urma crezul, pentru ea nu există nu se poate. Mă văd în ea, așa cum eram odinioară…”, a declarat Andreea Marin pentru sursa mai sus-menționată.

Citește și:

După divorțul din 2013, după o căsnicie ce a durat 7 ani, Andreea Marin și Ștefan Bănică au ținut să îi ofere o educație solidă și iubire necondiționată fiicei lor, Violeta. Într-un interviu pentru viva.ro, Andreea Marin a subliniat că deciziile privind viitorul Violetei sunt luate împreună cu Ștefan Bănică, iar fiica lor este crescută cu mult bun-simț și responsabilitate.

„Am crescut-o cu bun-simț, fără a da importanță faptului că eu și tatăl ei suntem persoane cunoscute prin natura muncii alese, am lăsat-o să se dezvolte prin forțe proprii, am educat-o cu conștiința că va avea ceea ce va dovedi că merită, nu primind de-a gata orice. Ea nu gândește în acești termeni – celebritate, notorietate –, ea învață, creează, se dezvoltă și restul vine de la sine, ca o consecință firească. Așa am crescut și eu. Iar ea are și un alt exemplu bun: fratele ei mai mare, Radu Ștefan, pe care îl iubește foarte mult”, a mai spus Andreea Marin.

Citește și:

În plus, prezentatoarea tv a evidențiat faptul că o sprijină necondiționat pe Violeta, indiferent de direcția în care va alege să meargă în viață. Violeta a devenit și ambasador al unui proiect educațional important, ce promovează cetățenia globală activă și responsabilă. Evenimentul la care Violeta a susținut un discurs în fața a sute de persoane, la Palatul Parlamentului, a fost o reușită remarcabilă, iar Andreea Marin a fost mândră să își susțină fiica în acest moment important.

„Emoții ca mamă, pentru fiica mea și colegii ei voluntari ce au transformat un vis în realitate: amplul eveniment internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations) este conferința care are ambiții mari la noi acasă, durează 5 zile și deschiderea a fost ieri găzduită la Palatul Parlamentului”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin, pe rețelele de socializare.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.