Setari Cookie-uri

Andreea Marin, subiect de ceartă pe contul de Instagram al Laviniei Pîrva: Cine e cea mai frumoasă în țară?

Andreea Marin și Lavinia Pîrva, rivale? Ce spun internauții pe contul de socializare al soției lui Ștefan Bănică jr.

După divorțul de Andreea Marin, Ștefan Bănică jr a început o relație cu Lavinia Pîrva, ceea ce a stârnit unele discuții în rândul fanilor. Mulți admiratori ai fostei prezentatoare TV nu au privit cu ochi buni relația noului cuplu, iar comentariile răutăcioase au devenit frecvente pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, atât Andreea Marin, cât și Lavinia Pîrva au subliniat că între ele nu există niciun fel de rivalitate sau animozitate. Chiar mai mult, Andreea Marin a fost deschisă în a permite o relație apropiată între fiica sa, Violeta, și actuala soție a lui Ștefan Bănică jr, evidențiind maturitatea și înțelegerea pe care o manifestă în ceea ce privește o astfel de situație de viață.

Recent, Lavinia Pîrva a fost implicată într-o scurtă discuție pe Instagram, unde a fost adusă în discuție și Andreea Marin. În timp ce unii admiratori îi țineau partea Laviniei, alții argumentau că Andreea Marin ar fi mai frumoasă.

Citește și:

„Întrebare: Oglindă, oglinjoară… cine e cea mai frumoasă în țară?

Răspuns: Andreea Marin!”, a fost schimbul de replici pe care cele două fane ale Laviniei Pîrva l-au avut, în secțiunea de comentarii, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește relația cu Ștefan Bănică jr și perioada de după divorț, Andreea Marin a făcut recent unele mărturisiri cutremurătoare despre momentele dificile pe care le-a traversat. În cadrul unui podcast moderat de Mihai Morar, Andreea a vorbit deschis despre perioada de depresie prin care a trecut în timpul căsătoriei cu artistul.

„Eram nefericită! Depresia e o boală, dar nu a avut legătură cu copilăria (n.r. – când și-a pierdut mama). Am avut destule necazuri la maturitate ca să știu că nu avea legătură cu copilăria. Aș vrea ca oamenii să știe (n.r. – când au depresie), să fie un semnal de alarmă când încep să aibă insomnii, să se trezească dimineața cu lacrimi în ochi, fără să se întâmple nimic, abia te trezești și deja simți că sufletul îți plânge. Când simți că te doare sufletul, dar nu ai un motiv clar, adică nu ți s-a întâmplat nimic în perioada aceea. Când începi să te cerți prea mult, nemotivat, cu cei dragi din jurul tău. Cei din jur au observat… ce motive aveam să mă plâng? Tocmai născusem o fetiță, iubirea vieții mele, aveam casă, aveam masă și o meserie”, i-a povestit Andreea Marin lui Mihai Morar, potrivit Unica.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.