Setari Cookie-uri

Mihai Bendeac dezvăluie detalii despre plecarea de la iUmor și presupusa altercație cu Cheloo:Dacă nu ești idiot îți dai seama..

Mihai Bendeac, unul dintre cei mai apreciați actori din România, a făcut declarații în legătură cu plecarea sa surprinzătoare din juriul emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Într-un mesaj postat pe rețelele sociale, acesta a adus în atenția publicului detalii despre presupusa sa altercație cu Cheloo și a clarificat speculațiile privind motivul plecării sale.

Mihai Bendeac a făcut parte din echipa de jurați a emisiunii „iUmor” timp de 12 sezoane complete, plus câteva episoade din sezonul 13, atrăgând simpatia și aprecierea fanilor pentru umorul său inconfundabil și talentul său actoricesc. Plecarea sa bruscă din cadrul show-ului a generat numeroase întrebări și speculații din partea publicului.

Actorul s-a săturat să fie mereu întrebat despre motivele care au stat la baza deciziei sale de a părăsi „iUmor”, însă, până acum, a preferat să rămână discret, invocând faptul că a avut nevoie de o pauză. Cu toate acestea, recent, Bendeac a simțit nevoia să ofere mai multe clarificări, inclusiv cu privire la presupusa altercație cu colegul său de platou, Cheloo.

În primăvara anului trecut, Mircea Zara, fostul vj de la MTV, a adus în discuție, în cadrul unui podcast, faptul că Mihai Bendeac ar fi fost agresat de către Cheloo, iar acest incident ar fi fost motivul real al plecării sale. Bendeac a negat vehement aceste acuzații, subliniind că relația sa cu Cheloo a fost întotdeauna una profesională, iar speculațiile legate de presupusele motive ale plecării sale sunt complet nefondate.

Citește și:

„Se pot spune multe despre Cheloo, dar nu că ar fi un idiot. Iar dacă nu ești idiot îți dai seama că cel mai bine pentru sănătatea și integritatea ta este să nu acționezi într-o direcție violentă în raport cu cineva care a suferit de bullying în timpul școlii”, a subliniat Bendeac în mesajul său postat pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, actorul a recunoscut că întrebările insistente din partea publicului cu privire la plecarea sa de la „iUmor” au început să îl deranjeze profund. El a menționat că, din cauza unui proces în desfășurare, nu poate oferi detalii precise despre decizia sa de a părăsi emisiunea.

„Mergând să o vizitez la spital pe bunica-mea (i s-a montat un stimulator cardiac), portarul instituției m-a întrebat de ce am plecat de la iUmor. Eu am dat răspunsul clasic: «aveam nevoie de o pauză». Asta este răspunsul pe care mi l-am construit ca să scap cât mai repede din orice clinci de genul acesta”, a adăugat el.

Citește și:

Cu toate acestea, Mihai Bendeac și-a exprimat dorința de a-și împărtăși experiențele și gândurile cu publicul său, anunțând lansarea unei cărți intitulate „Jurnalul unui burlac – Draga Mihai”. Toate fondurile obținute din vânzarea cărții vor fi donate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la „Alexandru Obregia”.

„Restul povestii o puteți lectura în noua mea carte, «Jurnalul unui burlac – Draga Mihai». TOATE fondurile rezultate din vânzarea acestei cărți vor fi direcționate către construirea noului corp de spital pentru copii și adolescenți de la “Alexandru Obregia”. Vă mulțumesc anticipat pentru susținere și sper că, pe lângă fapta buna pe care o veți face, să vă placa măcar puțin și cartea asta la care am cam muncit în ultimele luni. Vă îmbrățișez! ❤️”, a mai spus actorul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.