Setari Cookie-uri

Andreea Marin și Violeta Bănică, despre motivele pentru care se ceartă: Mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să..

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au vorbit despre relația dintre cele două, dar mai ales despre motivele de la care pornesc certurile în familia lor.

Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, are o relație strânsă cu fiica sa, Violeta Bănică, care se pregătește de urmărorul pas, absolvirea liceului. Recent, cele două au fost implicate într-un eveniment de voluntariat la Palatul Parlamentului, ocazie cu care au discutat deschis despre experiența lor și despre relația specială mamă-fiică.

Violeta Bănică, însoțită de mama sa, a vorbit despre momentul de dinaintea evenimentului și despre provocările organizării acestuia. Cu toate acestea, atenția s-a îndreptat și asupra relației lor de zi cu zi, marcată de afecțiune și, uneori, de neînțelegeri. Andreea Marin a recunoscut că, deși este mândră de implicarea fiicei sale în voluntariat, își exprimă îngrijorarea cu privire la faptul că Violeta nu se odihnește suficient. Tânăra se implică activ în diverse proiecte și acțiuni de voluntariat în timpul liber, motiv pentru care uneori nu doarme suficient.

Citește și:

„Voluntariatul este o cultură pentru ea și pentru colegii ei. Mă bucură tare mult entuziasmul pe care văd că îl are. Îți spun sincer, fiind în an terminal, are foarte mult de învățat, doarme foarte puțin”, a spus vedeta tv.

Violeta a intervenit, afirmând că voluntariatul este pentru ea o pasiune sinceră, nu doar o activitate obligatorie sau pentru a își îmbunătăți CV-ul. Ea și-a exprimat hotărârea de a continua să se implice, chiar și atunci când este sfătuită să se odihnească mai mult.

„Nu este deloc ușor și eu ca activist umanitar am ajuns să spun: «Gata, punct cu voluntariatul, vreau să văd că dormi». Și mă cert cu ea, pentru că îmi spune că nu e acolo ca să bifeze ceva, ci că este acolo pentru că ea chiar crede în cauzele astea”, a adăugat vedeta.

Citește și:

Andreea Marin a mărturisit că, din propria experiență ca activist umanitar, înțelege importanța odihnei și a sfătuit-o pe fiica sa să ia în considerare și aceste nevoi ale sale. Cu toate acestea, Violeta a insistat că pasiunea pentru voluntariat îi dă energie și motivație, făcându-i plăcere să se implice activ în proiectele care îi sunt dragi.

„Este o chestie foarte importantă să crezi în ceea ce faci. Mulți oameni se duc la voluntariat pentru că vor să-și pună ceva nou pe CV, dă bine pentru o școală internațională, dar eu chiar cred că fac o schimbare dacă strâng gunoiul de pe jos.

De exemplu, eu merg săptămânal la un centru de reabilitare pentru femei și tineri, sunt două căsuțe, una de bărbați și una de femei, vorbim de cei care trec prin adicții, substanțe interzise, țigări și mama uneori îmi zice: «Nu merge săptămâna asta, că trebuie să dormi», iar eu îi spun nu, pentru că eu vreau să merg, chiar dacă trebuie să mă trezesc la 7 sau 8 dimineața, nu mă interesează, e o pasiune, mie-mi pasă”, a susținut Violeta Bănică.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.