Setari Cookie-uri

Monica Tatoiu, revoltată după ce a ascultat piesa Macarena a Erikăi Isac: Bărbații sunt și ei abuzați...

Monica Tatoiu a avut o reacție acidă la adresa celei mai controversate piese din prezent, Macarena, a Erikăi Isac. Ce spune afacerista despre abuzul împotriva bărbaților?

Recenta lansare a piesei "Macarena" de către Erika Isac a stârnit numeroase controverse în mediul online și nu numai. Printre cei care și-au exprimat opinii despre melodie se numără și cunoscuta afaceristă Monica Tatoiu, care a adus în discuție o problemă sensibilă: agresiunea împotriva bărbaților.

Monica Tatoiu a provocat un val de discuții atunci când a afirmat că agresiunea nu este o problemă exclusiv feminină și că și bărbații sunt și ei victimele acestui fenomen. În contextul piesei "Macarena", care vorbește despre agresiunea asupra femeilor, Tatoiu a evidențiat că există și cazuri în care bărbații sunt agresați de către partenerele lor de viață.

"O nenorocită. Îi povesteam acum cuiva, că am venit cu un domn care a fost agresat de soție. Numai femeile sunt agresate? După 23 de ani de căsnicie l-a lăsat în fundul gol și i-a luat copiii. Și l-a și mușcat. Deci, bărbații sunt și ei abuzați," a declarat Tatoiu pentru Viva.ro.

Citește și:

Afirmațiile sale au adus în prim plan o perspectivă mai puțin discutată în societatea românească, aceea că violența domestică nu este direcționată exclusiv împotriva femeilor. Totuși, vedeta nu s-a oprit aici, evidențiind că în spatele unor astfel de cazuri există adesea și interese financiare.

"În spatele acestei fete sunt niște băieți, cum a fost și eleva lui Mazăre și așa mai departe. Sunt niște băieți care fac bani din chestia asta. Asta e părerea mea. Și la toate cântărețele astea care apar și dispar ca și berzele sunt în spate niște băieți care fac bani în toate porcăriile astea, că românii sunt fraieri. În loc să se gândească pe cine aleg ca să nu moară de foame și să nu fie gândaci, se uită la cântărețe și la povești din astea. Sunt foarte nervoasă. Când mi-a arătat omul acela cum l-a mușcat soția, directoare de bancă, de umăr… nu-mi spui mie că doar femeile sunt abuzate”, a mai declarat Monica Tatoiu, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.