Setari Cookie-uri

Andreea Marin, despre educația fiicei sale: Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară...

Cum a reușit Andreea Marin să o țină departe de tentații pe fiica sa, Violeta?

Andreea Marin are o relație apropiată cu fiica sa, Violeta, de care este și foarte mândră. Adolescenta studiază la un liceu privat din Capitală și se pregătește pentru admiterea la Facultatea de Drept. Mai mult, tânăra în vârstă de 16 ani are proiecte de voluntariat și ajută alți adolescenți care au căzut în capcana alcoolului sau a drogurilor.

„Pentru că se întâmplă atâtea nenorociri în această țară, pentru că adolescenții cad pradă tentațiilor cu alcool, droguri, fumat, în ultimul an și jumătate, mai ales, am pus accentul pe acest aspect. Ea face de mai bine de un an, voluntariat într-o asociație internațională, care activează și-n România și se ocupă în mod explicit de ajutorarea tinerilor care cad pradă acestor tentații, prin readucerea lor la o viață de normalitate.

Citește și:

Cred că a fost cea mai bună decizie, pentru că așa a văzut nemijlocit ce înseamnă efectul stupefiantelor, efectul pe care țigările sau alcoolul îl poate avea în viața unui adolescent”, a declarat Andreea Marin pentru cancan.ro.

Chiar dacă prezentatoarea tv a stabilit câteva reguli clare pentru fiica sa, Violeta are parte și de libertatea de care orice adolescent are nevoie.

„Aceste lucruri țin de normalitate. Un adolescent trebuie să aibă și acel zbor spre lucruri făcute de unul singur, de a-și căpăta încrederea în sine, și ușor, ușor, o independență de a se descurca pe picioarele sale. Dar, bineînțeles, atunci când este nevoie, cu supervizarea părintelui.”, a mai menționat Andreea Marin.

Despre planurile de viitor ale fiicei sale, Andreea Marin a declarat că o susține indiferent de ce va dori să facă. Violeta este pasionată de actorie și muzică, însă gândurile sale se îndreaptă către o carieră în drept.

Citește și:

„Violeta e o tânără care acum are aceeași înălțime ca și mine, care mai are multe de învățat, e ca un burete care caută să absoarbă volumul mare de informații, dar și perseverentă, în același timp. Și-mi seamănă… Face și un item de jurnalism, dar gândurile sale sunt la Drept…”, a încheiat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.