Setari Cookie-uri

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, împreună la emisiunea lui Măruță. Reacția prezentatorului tv când a văzut-o pe Violeta

Andreea Marin și fiica sa, Violeta, au avut o primă apariție împreună, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a declarat prezentatorul atunci când Violeta a intrat în platou?

Recent, emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV a găzduit o apariție de excepție - Andreea Marin și fiica ei, Violeta Bănică. Cele două invitate au oferit telespectatorilor ocazia de a le cunoaște mai bine, într-un dialog deschis despre viața lor și planurile de viitor pe care le au.

În timp ce Andreea Marin a strălucit într-o rochie roșie elegantă, fiica sa, Violeta Bănică, a impresionat într-o rochie neagră cu detalii inedite. Cătălin Măruță le-a întâmpinat cu zâmbete și complimente, iar reacția prezentatorului tv, în momentul în care Violeta a pășit în platou, nu a întârziat să apară.

Cătălin Măruță: Bună, Violeta! Sărut mâna! Mă bucur să te văd! Sărut mâna, Andreea! Știi, când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept și eu!

Citește și:

Andreea Marin: Are emoții, să știi!

Cătălin Măruță: Nu că are emoții, ci că stă foarte dreaptă, că e foarte înaltă și că e foarte frumoasă.

Andreea Marin: Așa, ca mămica ei!

Cătălin Măruță: Mi se pare firesc! Haideți să luam un loc aici, pe canapea. Și mulțumesc că ați venit la emisiune.

Andreea Marin: Cu mare drag și nu o să facem un obicei din asta. Dar dacă îți amintești prima dată am apărut împreună la tine, de acasă, din pandemie.

Cătălin Măruță: Și tu ești o tipă care atunci când promiți ceva se și întâmplă acele lucruri. (…) Mă bucur foarte mult să te văd aici, în platou, Violeta. Ai niște ochi superbi!

Violeta Bănică: Mulțumesc! Și tu!, a fost o parte din dialogul celor doi, potrivit libertatea.ro.

De asemenea, Violeta Bănică a vorbit despre experiență sa recentă în cadrul Global Youth Leadership Summit din San Diego, SUA. Cu mândrie, ea a vorbit despre întâlnirea cu elevi din întreaga lume și despre cum această oportunitate i-a oferit noi perspective despre lucrurile pe care vrea să le facă în viitor.

Citește și:

La doar 15 ani, Violeta are planuri mari pentru viitor. Își dorește să devină avocat și, în prezent, se implică în voluntariat și în organizarea unui eveniment important pentru tineri. Acest eveniment, care va avea loc în februarie, aduce împreună elevi din diverse țări și îi învață despre diplomatie, politică și drepturile fundamentale ale omului.

„Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu. Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a mai dezvăluit Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.