Setari Cookie-uri

După transformarea spectaculoasă, Andreea Marin a ajuns să împrumute haine de la fiica sa. Uite cum arată acum vedeta!

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme și a ajuns să împrumute haine de la fiica sa.

Andreea Marin, o figură iubită și respectată în showbiz-ul românesc, a surprins pe toată lumea cu transformarea sa uluitoare. Fosta prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a slăbit impresionant, pierzând nu mai puțin de 20 de kilograme într-un an și jumătate. Această realizare remarcabilă nu numai că i-a adus beneficii fizice, ci și emoționale, conferindu-i Andreei Marin o senzație de eliberare și fericire fără restricții alimentare.

Pentru această transformare impresionantă, Andreea Marin a colaborat cu un nutriționist, respectând cu disciplină sfaturile și regulile stabilite.

"Am învățat să mănânc într-un anume fel în care nutriționistul mi-a spus că voi fi într-o formă bună dacă respect aceste mici reguli. Și nici măcar nu este greu de respectat. Am slăbit pe parcursul unui an și jumătate. Sigur că pe parcursul acestei perioade au existat restricții, dar acum nu mai am nicio restricție”, a explicat Andreea Marin pentru viva.ro.

Citește și:

Rezultatele transformării sunt evidente, iar Andreea Marin a ajuns la mărimea 38-40, purtând cu trei măsuri mai puțin decât în anii trecuți. Această realizare a determinat-o să improvizeze chiar și la evenimente importante. La un recent eveniment desfășurat la un hotel celebru, vedeta a trebuit să facă o ajustare ingenioasă, legându-și sacoul cu o curea, deoarece hainele sale nu îi mai veneau.

Cu toate acestea, Andreea Marin se mândrește nu doar cu silueta sa refăcută, ci și cu relația extraordinară pe care o are cu fiica sa, Violeta, în vârstă de 16 ani. Vedeta a dezvăluit că se simt ca două surori mai degrabă decât mamă și fiică, împărtășind nu doar haine, ci și gânduri și experiențe de viață.

"Suntem fete, ne place schimbul de haine. Facem schimb de haine, dar și de impresii, ca fetele. Violetei îi vin acum hainele mele din liceu și e plăcut să vezi asta. Îmi place că am ajuns la greutatea de odinioară”, a dezvăluit Andreea Marin.

Citește și:

Deși transformarea sa a fost spectaculoasă și remarcabilă, Andreea Marin a subliniat că slăbirea nu a fost motivată de presiuni exterioare sau comentarii negative. Ea a mărturisit că a fost determinată de o problemă de sănătate, care i-a afectat atât fizic, cât și mental.

„Nu sunt atât de ușor influențabilă! Și apoi, eu nu am slăbit de dragul siluetei, ci pentru o problemă de sănătate pe care am avut-o. E cu totul altceva! Am ajuns la medic, medicul mi-a spus că acesta este corpul meu, duce până într-un punct și de acolo orice kilogram în plus creează probleme de sănătate", a mai explicat vedeta, pentru ego.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.