Setari Cookie-uri

Scrisoare de adio - Mai bine așa - Bastien

Bastien, un tânăr compozitor talentat și sensibil, a simțit mereu că muzica este limbajul prin care poate exprima cele mai profunde emoții și trăiri ale inimii sale.

Cu o abilitate de a pătrunde în adâncurile sufletului, el a scris numeroase piese care au atins corzile sensibile ale ascultătorilor săi. Cu toate acestea, ultima sa creație, „Mai bine așa”, este specială chiar și pentru el.

Piesa „Mai bine așa” este o poveste despre o relație complicată, în care cei doi protagoniști se luptă cu sentimentele lor contradictorii. În versurile sale, Bastien explorează tumultul emoțiilor care însoțesc despărțirea, dar și procesul de acceptare și eliberare care urmează.

Cu o melodie care îmbină tristețea și înțelegerea, „Mai bine așa” devine un imn al celor care au avut curajul să renunțe la ceea ce era toxic sau nedrept pentru a găsi pace și împlinire în viața lor. Este o piesă care recunoaște că uneori iubirea adevărată înseamnă să lași să plece, chiar dacă doare, pentru că, uneori, despărțirea este cu adevărat mai bună astfel.

Citește și:

Piesa a fost scrisă de Bastien și Denis Roabeș, iar producția a fost realizată de Paul Iorga.

Bastien sfidează tiparul obișnuit al starului pop prin faptul că își scrie propriile piese și pune accent pe exprimarea personală în detrimentul conformității. Scopul artistului este să împărtășească ceea ce îl entuziasmează, să dezvolte un sunet distinctiv și să îi inspire și pe alții să-și îmbrățișeze unicitatea. Mesajul lui Bastien încurajează individualitatea, contestând normele sociale și sărbătorind libertatea de a-ți urmări pasiunile autentice. În esență, Bastien nu este doar un star pop, ci un adept al autenticității și libertății creative.


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.