Setari Cookie-uri

Scrisoare către univers - ALB - 911

,,ALB" este o piesă semnificativă pentru 911, căci vorbește despre călătoria și transformarea universului său, în momentul în care a început să privească totul cu iubire. Această piesă este o exprimare muzicală a evoluției sale, unde culoarea albă devine simbolul purității, iubirii și fericirii.

Cu o viziune profundă, 911 subliniază că fericirea este infinită, atunci când învățăm să privim lumea cu inimile noastre deschise și să iubim oamenii din jurul nostru.

,,<<ALB>>. <<ALB>> e tot acum în jurul meu. <<ALB> și pur a devenit totul când am lăsat iubirea să se manifeste în tot ceea ce mă înconjura. E o călătorie grea, dar frumoasă, care poate câteodată părea imposibilă, să ajungi la puritate, să devii împăcat cu tine și tot din exterior. <<Fericirea e infinită dacă știi să privești, ai oameni lângă tine, dacă știi să iubești.>> Știu că toți ne dorim să devenim mai buni, poate nu acceptăm de fiecare dată, dar dorința așteaptă în noi, doar trebuie să o aprindem. Iar eu, în tot negrul din jurul meu, eu simt că sunt lumină, acum că îmi doresc." ne spune 911.

Citește și:

NOUĂ UNȘPE (911) este un artist și producător român care și-a făcut rapid un renume în industria muzicală datorită stilului său original. Acesta a studiat muzica clasică, vioară și pian, timp de nouă ani la o școală de muzică din orașul său natal, fapt ce a influențat, fără îndoială, stilul său muzical divers ce încorporează elemente de Hip-Hop, Pop și ambiențe sonice experimentale. Cu un amestec unic de fundaluri muzicale și un talent pentru producerea de piese de succes, NOUĂ UNȘPE a lansat o serie de piese extrem de apreciate, printre care "Miami Bici" cu KILLA FONIC, "Haolo", cu KILLA FONIC și NANE & "Stai" cu KILLA FONIC și NANE. NOUĂ UNȘPE a colaborat, de asemenea, cu o varietate de artiști, printre care ALINA EREMIA, INNA, AMULY, NANE, AZTECA, RAVA & mulți alții. Ultimul său single se intitulează ,,CULTURA NOUĂ".

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.