Setari Cookie-uri

Iulia Albu, detalii copleșitoare despre relația cu părinții săi: Eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi

Iulia Albu a vorbit cu sinceritate despre relația pe care o are cu părinții săi, în ciuda eforturilor ei de a se simți iubită de cei care i-au dat viață.

În lumina reflectoarelor, cu toate succesele și aparențele unei vieți strălucitoare, Iulia Albu a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre relația ei dificilă cu părinții. Această poveste emoționantă a ieșit la iveală în urma recentei eliminări a Iuliei și a partenerului ei, Mike, din competiția "America Express – Drumul Soarelui". În timp ce își împărțeau experiențele și primeau scrisori emoționante de acasă, privirile telespectatorilor s-au îndreptat către Iulia Albu, care a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația cu părinții săi. Deși și-ar fi dorit o legătură strânsă cu familia, criticul de modă a mărturisit că nu se bucură de susținerea și iubirea părinților în aceste momente importante ale vieții sale.

Citește și:

"Mama lui Mike care este și pentru mine mamă", a mărturisit Iulia Albu, după ce aceasta le-a trimis o scrisoare de încurajare și i-a asigurat de sprijinul ei necondiționat.

Cu lacrimi în ochi, Iulia Albu a împărtășit publicului că relația sa cu părinții nu este una fericită. Deși și-a dorit mereu acceptarea și sprijinul lor, ea a recunoscut că părinții săi nu au trimis nicio scrisoare de încurajare în cadrul competiției și nu sunt de acord cu lucrurile pe care ea le face.

„Eu, din păcate, nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi”, a declarat Iulia Albu cu lacrimi în ochi.

Citește și:

Povestea tulburătoare a destrămării relației Iuliei Albu cu părinții săi a fost accentuată în momentul căsătoriei sale cu Mihai Albu, un eveniment care a provocat tensiuni și neînțelegeri în familia ei. Părinții au fost împotriva acestei căsătorii și nu au participat la nuntă, arătându-și dezaprobarea față de alegerea fiicei lor.

„Sunt Iulia Albu și nu-mi este frică să recunosc că părinții nu sunt mândri de mine. Acesta este probabil un gând cu care va trebui să trăiesc toată viața. Sunt Iulia Albu și mi i-aș dori aproape, chiar dacă nu aplaudă alegerile pe care le fac. Cred că nimic și nimeni pe această lume nu ar trebui să te țină departe de ceea ce iubești. Și îmi asum. Sunt Iulia Albu și în acest Crăciun îmi doresc să-mi îmbrățișez părinții”, mărturisea Iulia Albu, pe rețelele sociale, citată de unica.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.