Setari Cookie-uri

Alexia Eram, scrisoare emoționantă pentru fratele ei. Aris a reușit cu greu să o citească: Nu m-a lăsat să cedez...

Alexia Eram a făcut o scrisoare emoționantă pentru fratele ei, în seara în care au fost separați. Aris a reușit cu greu să o citească din cauza lacrimilor. Iată ce i-a transmis sora lui!

America Express nu este doar despre testarea limitelor concurenților sau despre probele grele pe care le au de dus la bun sfârșit, ci și despre emoții. Cea mai recentă ediție a emisiunii a fost una care a avut genul acesta de moment, iar Alexia Eram a reușit să îl facă să plângă pe fratele ei, care a reușit cu greu să citească rândurile așternute de ea pe foaie în seara în care au fost separați.

Cei doi nu erau foarte apropiați înainte de a participa la America Express, iar iubita lui Mario Fresh a avut mari emoții înainte de a pleca în aventura vieții lor, deoarece nu avea nici cea mai mică idee cum se vor descurca sau cum se vor înțelege. Ei bine, a fost o surpriză și pentru ei faptul că au reușit să creeze o conexiune atât de bună și că au ajuns să se cunoască într-un mod în care înainte nu reușiseră să o facă.

Citește și:

Citește continusarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.