Setari Cookie-uri

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo își spun Adio? Adevărul despre divorțul brunetei

Nicoleta Luciu și Zsolt Cergo sunt la un pas de a divorța? Ce se întâmplă, de fapt, cu mariajul lor?

12 ani au trecut de când Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo și-au unit destinele, dar, în ultima vreme, cuplul se confruntă cu zvonuri privind un posibil divorț. De la momentul celui mai important „Da” rostit în fața ofițerului de stare civilă, cei doi au cunoscut atât momente de bucurie cât și numeroase provocări, iar acum se pare că sunt din nou subiect de speculații.

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo au ales să-și construiască o familie împreună, aducând pe lume patru copii. Cu toate că au trecut de la agitația Bucureștiului la liniștea din Miercurea Ciuc pentru un trai mai liniștit și o viață de familie, zvonurile de divorț par să îi urmărească în continuare.

Recent, informații despre un posibil divorț au început să circule, alimentând speculațiile și preocupările fanilor. Cu toate acestea, Zsolt Csergo a venit cu declarații, subliniind că aceste zvonuri nu au niciun temei.

Citește și:

„Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre”, a declarat el pentru CANCAN.RO.

Cu toate acestea, Nicoleta Luciu a renunțat la cariera sa în showbiz și s-a mutat în Miercurea Ciuc alături de soțul ei, demonstrând astfel că familia este prioritatea lor principală. Chiar și în fața unor speculații despre un posibil divorț, cuplul își păstrează echilibrul și continuă să susțină că sunt bine și fericiți împreună, căci dragostea lor a trecut cu succes testul timpului.

„Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a mai adăugat Zsolt Csergo.

Citește și:

În timp ce zvonurile despre divorț persistă, Nicoleta Luciu își exprimă dorința de a reveni în lumea televiziunii, așteptând oferte care să îi ofere oportunități profesionale potrivite pentru ea.

„În primul rând, nu sunt adevărate zvonurile, iar, în al doilea rând, nu mai dau interviuri”, a mărturisit bruneta, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.