Setari Cookie-uri

Dieta Nicoletei Luciu, cu ajutorul căreia a slăbit 30 de kilograme în 45 de zile

Nicoleta Luciu are 4 copilași, iar sarcinile sale și-au pus amprenta pe numărul de kilograme. Însă, ambițioasă din fire, bruneta a reușit să slăbească rapid și să revină la forma fizică inițială, optând pentru un regim bazat pe câteva ingrediente.

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, a devenit un simbol pentru milioane de femei care își doresc să scape de kilogramele în plus acumulate în timpul sarcinilor. Vedeta a reușit să inspire și să încurajeze multe femei prin propria sa poveste.

Fosta Miss România din 1999 a fost mereu admirată pentru formele sale voluptoase, dar și pentru hotărârea și ambiția pe care le-a demonstrat în procesul de luptă cu greutatea în exces. Pe durata celor două sarcini, Nicoleta Luciu a acumulat peste 30 de kilograme în plus, însă a reușit să revină la silueta ei inițială, într-un timp record de doar câteva luni.

În 2008, Nicoleta a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume un băiețel pe nume Zsolt Jr. Odată cu bucuria nașterii, a venit și provocarea de a scăpa de cele 30 de kilograme în plus, provocare pe care Nicoleta a acceptat-o cu hotărâre și determinare. În doar 45 de zile, vedeta a reușit să revină la silueta ei inițială, demonstrând că nimic nu este imposibil atunci când există voință și disciplină. Dar provocările nu s-au oprit aici pentru Nicoleta Luciu. În 2011, a adus pe lume nu unul, ci trei copii, tripleți. Cu toate acestea, vedeta nu s-a lăsat descurajată și a revenit la lupta cu kilogramele în plus. În doar două luni de la nașterea tripleților, vedeta a reușit să slăbească nu mai puțin de 35 de kilograme, demonstrând încă o dată că determinarea și voința pot face minuni în ceea ce privește obținerea unei siluete perfecte.

Citește și:

Unul dintre secretele dietei Nicoletei Luciu constă într-un regim alimentar strict și bine echilibrat. Dieta recomandată de Nicoleta este potrivită pentru femeile perfect sănătoase, fără anumite carențe sau probleme medicale. Regimul alimentar este structurat pe două etape, iar alimentele sunt introduse treptat în dietă.

Principalele elemente ale dietei Nicoletei Luciu includ carne la grătar, salate și iaurt, iar programul alimentar presupune 5 mese pe zi. Unul dintre elementele cheie ale dietei este supa de pui, un aliment care asigură o sursă sănătoasă de proteine și nutrienți esențiali. De asemenea, compotul de mere, fără zahăr sau îndulcitori, este un alt element esențial al dietei, furnizând un aport adecvat de fibre și vitamine.

Conform dietei Nicoletei Luciu, o zi tipică poate include:

Citește și:
  1. Supă de pui (300 g legume și 100 g carne de pui)
  2. 2 batoane fitness (ca gustare)
  3. 7 mere consumate sub formă de compot - fără zahăr sau îndulcitori

În plus, dieta exclude complet alimentele bogate în carbohidrați precum cartofii, pastele și orezul.


Kudika
8 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.