Setari Cookie-uri

O mai ții minte pe Nicoleta Drăgan de la HI-Q? S-a mutat peste ocean și și-a schimbat radical viața. Uite cum arată acum!

O mai ții minte pe Nicoleta Drăgan de la HI-Q? După ce a părăsit trupa, artista a divorțat, apoi s-a mutat definitiv în America, acolo unde și-a schimbat radical viața!

Horia Brenciu și soția sa, Alice Dumitrescu, au surprins internetul cu un filmuleț din vacanța lor recentă în America, unde au avut o revedere emoționantă cu Nicoleta Drăgan, fosta solistă a trupei Hi-Q. Nicoleta Drăgan a făcut parte din trupă între anii 2003 și 2008, înlocuind-o pe Dana Nălbaru. Revederea a fost marcată de lacrimi și bucurie, iar Horia Brenciu a filmat întregul moment.

După despărțirea de trupa Hi-Q, Nicoleta Drăgan s-a mutat în America, unde a urmat studii de psihologie la o prestigioasă universitate. A făcut o schimbare radicală și și-a construit o nouă carieră în acest domeniu. Astăzi, este doctor în psihologie și își desfășoară activitatea în SUA.

„Nico, fosta solistă a trupei HI-Q este doctor în psihologie, în SUA. Cei care au urmărit podcastul aseară (n.r. podcastul cu Dan Badea) au văzut surpriza asta integral! Nicoleta și Alice, soția mea, sunt cele mai bune prietene! Se cunosc de mai bine de 15 ani, iar la ultima călătorie în America ne-am gândit să îi facem o vizită, neanunțați! Iată ce-a ieșit!”, a scris Horia Brenciu în dreptul imaginilor de pe Facebook.

Citește și:

Nicoleta Drăgan a părăsit trupa Hi-Q în 2008, anunțând la acea vreme că de vină sunt probleme de comunicare cu colegii ei, Mihai Sturzu și Florin Grozea. A decis să se retragă din formație când conflictele dintre membri au devenit mai pronunțate decât prietenia dintre ei.

„M-am retras când starea conflictuală era mai prezentă decât cea de prietenie. La un moment dat, prietenia dispăruse cu totul și în acel moment îmi mai rămăsese… aproape nimic. Nu mai avea sens. Din punctul meu de vedere nu mai avea sens, dar repet, eu fac alegeri cu inima. (…)

Despărțirea noastră are legătura doar cu conflictele dintre noi, conflicte aparute de-a lungul timpului și la care n-am găsit împreună o rezolvare”, a scris Nicoleta pe blogul ei, la vremea respectivă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.