Setari Cookie-uri

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu, apariție surprinzătoare pe Instagram! Cum arată Zsolt Jr, în vârstă acum de 15 ani?

Fiul cel mare al Nicoletei Luciu, Zsolt Jr., are acum 15 ani și este mai înalt ca mama sa! Adolescentul și-a făcut cont de Instagram, acolo unde postează fotografii din viața sa.

Fosta Miss România, Nicoleta Luciu, și-a surprins fanii prin apariția neașteptată a fiului său cel mare, Zsolt jr, pe Instagram. După ce a ales să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a fi mamă full-time, vedeta și-a menținut discretă viața personală, evitând să-și expună copiii pe rețelele sociale. Recent, însă, Zsolt jr a făcut o intrare spectaculoasă în mediul online, făcându-și cont de socializare, unde a și postat câteva fotografii cu el.

Prima imagine postată pe 7 septembrie îl prezintă pe tânăr la un acvariu, în timp ce ulterior a împărtășit momente dintr-o vacanță la Londra. Cu un stil relaxat și îmbrăcat într-un trening gri asortat cu o șapcă neagră, băiatul cel mare al Nicoletei Luciu a atras atenția prin înălțimea sa, depășind deja statura mamei sale. Faptul că Nicoleta Luciu a ales să păstreze discreția cu privire la viața sa personală și a copiilor săi face ca apariția lui Zsolt jr în spațiul online să fie cu atât mai surprinzătoare și apreciată de către fanii vedetei.

Citește și:

În timp ce Nicoleta și soțul său, Zsolt Csergo, se ocupă de creșterea celor patru copii, Zsolt jr și tripleții Karol, Kim și Kevin, vedeta a dezvăluit că implicarea soțului este deosebit de importantă. Deciziile în familia Luciu-Csergo se iau în echipă, iar fiecare membru are un cuvânt de spus.

„E soțul acasă și bona. El se implică în primul rând. Nu se ia nicio decizie fără acordul lui, până nu ne confruntăm și supunem la vot. Acum, copiii sunt mari, nu putem lua numai noi hotărârea, facem ca ei, mai ales dacă au rezultate bune la școală și-și fac temele”, a mărturisit Nicoleta pentru Playtech.

Nicoleta Luciu, preocupată de o educație echilibrată pentru copiii săi, a subliniat importanța activităților în aer liber și a limitării expunerii la dispozitive electronice. Cu copiii implicați în diverse activități, de la sport la limbi străine, familia brunetei își dorește să ofere celor patru copii o copilărie plină de experiențe și să-i pregătească pentru un viitor strălucit.

Citește și:

„La limbi străine, știe engleză, germană, maghiară. Toți fac limbi străine de mici, germana la școală se face din clasa a V-a. Și franceza e frumoasă, dar nu fac la școală. Ei sunt deja la nivelul în care te corectează. La mine, lucrurile sunt făcute din timp. Tripleții au început engleza la 3 ani, Zsolt, la 2. Meditații la matematică fac din clasa a VI-a, din timp, mai bine două ore pe săptămână decât să-i omori cu cinci ore de meditații. Ei vorbesc între ei engleza”, a mai declarat vedeta.

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.