Setari Cookie-uri

Alina Sorescu, o nouă lovitură în procesul cu Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă cu fetițele sale?

Alina Sorescu se confruntă din nou cu probleme în procesul pentru stabilirea programului de vizită pentru fetițele sale. Ce se întâmplă cu Raisa și Carolina?

Alina Sorescu se confruntă cu o situație dificilă în ceea ce privește drepturile de custodie asupra fiicelor sale. Încercarea sa de a contesta o decizie judecătorească, prin care s-a stabilit că fetițele vor petrece alternativ o săptămână cu mama și una cu tata, a fost pusă pe pauză din cauza unei greve a magistraților.

Inițial, Alina Sorescu spera că mama poate fi uneori privilegiată în astfel de cazuri de divorț și că va obține o decizie favorabilă cu privire la custodia copiilor săi. Cu toate acestea, contestația sa a fost afectată de protestul magistraților, care a suspendat temporar rezolvarea acestor cauze, inclusiv cele legate de dreptul familiei.

Nicoleta Popescu, avocatul Alinei Sorescu a explicat că există mai multe etape ce trebuie parcurse înainte ca dosarul să poată fi reanalizat. Mai întâi, este necesară așteptarea deciziei Curții Constituționale, care va influența următoarea acțiune a magistraților în acest caz.

Citește și:

„Noi am folosit o cale de atac față de decizia judecătorească care prevede că ambii părinții sunt beneficiarii custodiei comune. Însă protestul magistraților a făcut în așa fel încât contestația să nu fie soluționată atât de repede cât ne-am dorit. Și acum sunt de așteptat câteva etape de consumat, pornind de la mult-așteptata decizie a Curții Constituționale, în funcție de care lumea magistraților va decide ce pași se vor face mai departe”, a declarat pentru CANCAN. RO Nicoleta Popescu, avocatul Alinei Sorescu în această chestiune.

Vacanța judecătorească a mai îngreunat și ea lucrurile, astfel că dosarul ar putea fi revăzut cel mai devreme în prima parte a lunii septembrie. În acest timp, decizia judecătorească existentă rămâne valabilă, iar fetițele Raisa și Carolina vor continua să petreacă timp egal cu ambii părinți, alternativ.

Citește și:

Avocata a subliniat că respectarea deciziei judecătorești este esențială, iar dacă Alina Sorescu dorește să o conteste, trebuie să pregătească cu atenție pașii pe care îi va urma. Procesul este complex și necesită timp, însă este important să se respecte procedurile legale pentru a obține rezultatele dorite.

„În prezent nu există altceva decât respectarea celei mai recente decizii judecătorește, cea care vorbește despre faptul că copiii petrec alternativ o perioadă egală de timp fie cu mama, fie cu tata. Noi am beneficiat cândva de efectele unei ordonanțe președințiale care permitea mamei să petreacă mai mult timp cu fetele sale, dar datele problemei sunt cu totul altele, de ceva vreme. Dacă instanța a considerat că interesul suprem al micuțelor Raisa și Carolina e exprimat cel mai bine în acel mod în care s-a și exprimat, atunci nu-ți rămâne altceva decât s-o respecți și să-ți pregătești cu atenție pașii prin care o contești!”, a adăugat aceeași avocată, pentru ura citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.