Setari Cookie-uri

Nicoleta Nucă, despre compromisurile pe care le-a făcut pentru a deveni artistă: Am muncit și am sacrificat ani...

Nicoleta Nucă a vorbit depre compromisurile pe care le-a făcut de-a lungul anilor, pentru a ajunge artista de succes de astăzi.

Într-o apariție recentă la emisiunea „Invitatul de 12” cu Cosmin Cernat, Nicoleta Nucă a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute din viața ei în lumea showbizului. Artista a adus la lumină perspectiva autentică asupra vieții în industria muzicală și a subliniat că drumul către succes nu a fost ușor, ci plin de sacrificii și eforturi. Cu toate acestea, Nicoleta nu regretă nimic și consideră că fiecare etapă a fost necesară pentru a ajunge acolo unde este astăzi.

„Lumea showbizului nu este doar roz și drăguță. Nu este o lume ușoară, cea în care ne învârtim și ne facem veacul… Nu regret nimic, nu vreau să pară că mă plâng, din contră. Am muncit și am sacrificat ani și poate zile în care m-aș fi putut juca precum un copil normal ca să ajung în punctul ăsta. Dar spre asta am mers și asta mi-am dorit…”, a declarat artista.

Citește și:

Mai mult, ea a declarat că se simte „acasă” în trei țări diferite, fiecare jucând un rol esențial în formarea ei ca individ. Republica Moldova, locul nașterii, Italia, țara în care s-a dezvoltat ca persoană, și România, țara care i-a oferit oportunitățile necesare pentru a-și pune în practică talentul.

„Pentru mine, acasă este în cele 3 țări: Republica Moldova, acolo m-am născut, în Italia m-am format din punct de vedere al personalității, am plecat acolo în adolescență… România a fost și este țara în care, în sfârșit, am reușit să pun în practică tot ceea ce am acumulat. Acasă e acolo unde sunt bine cu inima si cu sufletul”, spune cântăreața.

Nicoleta a făcut referire și la dorința sa de a trăi în alte locuri, menționând că ar putea jongla între Australia și Statele Unite ale Americii, în special la New York. Cu toate acestea, în ciuda aparentei sale atracții față de agitația urbană, Nicoleta recunoaște că apreciază liniștea și că s-ar putea să opteze pentru un stil de viață mai relaxat în viitor.

Citește și:

„Dacă ar fi să mă mut, jonglez între Australia și Statele Unite al Americii, în New York… probabil, dacă m-aș muta acum, la New York, la vârsta asta, ar fi perfect, dar s-ar putea după 40 de ani să mi se pară obositor, pentru că îmi place liniștea”, a concluzionat artista.

Vizionare placuta


Kudika
4 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.