Setari Cookie-uri

Mesajul de susținere al Iuliei Albu pentru fostul ei soț, care se luptă cu cancerul. Ce se va întâmpla cu designerul?

Iulia Albu a transmis un mesaj profund de susținere și dragoste către fostul ei soț, Mihai Albu, în lupta acestuia cu cancerul.

Iulia Albu și-a exprimat sprijinul și afecțiunea față de fostul său soț, Mihai Albu, într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la America Express a făcut public un mesaj special, însoțit de imagini cu Mihai și fiica lor, manifestându-și solidaritatea în fața luptei acestuia cu cancerul.

„Suntem alături de tine, Mihai, în aceste momente delicate. Sperăm ca această boală cumplită să fie învinsă din prima bătălie. Alături de toți cei ce trec prin acest diagnostic în fiecare moment al fiecărei zile. Momente ca acestea ne fac să prețuim mai mult fiecare zi care ne este dată. Dragostea, puterea de a lupta pentru noi, dar și pentru cei dragi nouă. Este o luptă grea în care nu există învinși. Există doar EROI”, a scris Iulia Albu în postarea sa de pe Instagram.

Citește și:

Mesajul încărcat de emoție al Iuliei vine în urma anunțului făcut de Mihai Albu prin intermediul paginii sale personale de Facebook, în care a dezvăluit diagnosticul de cancer de prostată și intervenția chirurgicală prin care a trecut. Designerul a menționat că se află într-o perioadă de convalescență, monitorizat de echipa medicală, iar progresele sale sunt vizibile de la o zi la alta.

„Împărtășesc cu voi experiența prin care am trecut de curând, o călătorie pe care am inceput-o cu multă speranță. În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată. A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali, intervenție chirurgicală realizată de (...) si echipa sa, cărora le multumesc pentru profesionalism si implicare. Încă mă aflu in perioada de convalescență permanent monitorizat de echipa chirurgicală , iar progresele se văd de la o zi la alta. Este extrem de important sa nu ignorați evaluările medicale periodice pentru că vă pot salva viata. Voi lăsa timpul să-mi vindece rănile, chiar mă asteaptă multe creații spectaculoase”, a scris el pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.