Setari Cookie-uri

Oana Roman și fiica sa, Isabela, momente dificile după înmormântarea Mioarei Roman. Ambulanța a ajuns în miez de noapte

După înmormântarea mamei sale, Oana Roman a fost nevoită să cheme ambulanța în miez de noapte pentru a-i acorda îngrijirile necesare atât ei, cât și fiicei sale, Isabela. Momentele grele prin care trec cele două le-au afectat profund pe Oana și micuța ei.

Familia Roman trece printr-un moment extrem de dificil după decesul Mioarei Roman, și se pare că suferința nu s-a încheiat odată cu înmormântarea acesteia. Oana Roman și fiica ei, Isabela, au fost nevoite să cheme ambulanța acasă, noaptea trecută, pentru a primi suport medical în urma momentelor tensionate și emoționale prin care trec.

După înmormântarea mamei și bunicii lor, Mioara Roman, atât Oana Roman, cât și fiica sa, Isabela, au resimțit greutatea pierderii și au avut nevoie de asistență medicală. Oana Roman, profund afectată de pierderea mamei sale, a fost mereu prezentă la căpătâiul acesteia, gestionând detaliile legate de ceremonia funerară alături de Gabriela Lucuțar, patroana de pompe funebre.

Seara trecută, însă, Oana Roman a avut nevoie de ajutorul ambulanței, simțindu-se rău după toate evenimentele emoționante prin care a trecut în ultimele zile. De asemenea, fiica Oanei Roman, Isabela, pare să fi fost afectată nu doar de pierderea bunicii sale, ci și de absența tatălui ei, Marius Elisei, în aceste momente dificile.

Citește și:

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit sa își ia rămas bun de la mama. Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru ca am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea.

Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit. Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje și simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a fost mesajul pe care Oana Roman la transmis pe contul său de Instagram.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.