Setari Cookie-uri

Gestul romantic făcut de Gabi Bădălău pentru Bianca Drăgușanu, de ziua sa de naștere

Bianca Drăgușanu și-a serbat ziua de naștere, iar alături de ea au fost mulți prieteni, dar și partenerul ei de viață, Gabi Bădălău. Acesta a făcut-o pe blondină să se simtă întocmai ca o prințesă și i-a transmis un mesaj special.

Bianca Drăgușanu a fost în centrul atenției ieri, 6 martie, atunci când a sărbătorit cu mult fast ziua ei de naștere. Împlinind 42 de ani, cea mai celebră blondină din lumea mondenă și-a organizat o petrecere memorabilă la localul partenerului său, Gabi Bădălău, în Bolintin, lângă București.

Cu o prezență activă pe rețelele sociale, Bianca Drăgușanu își ține mereu fanii la curent cu activitățile și evenimentele din viața sa. Și de data aceasta nu a făcut excepție, împărtășind detalii despre petrecerea sa de ziua de naștere. Printre invitați s-a numărat și Gabi Bădălău, partenerul său de viață, care nu s-a putut abține să nu marcheze această zi specială printr-un gest romantic. Pe pagina sa de Instagram, omul de afaceri din Bolintin a transmis un mesaj plin de dragoste către Bianca, subliniind legătura lor puternică și iubirea care îi unește.

Citește și:

"La mulți ani, iubire!", a fost mesajul transmis de Gabi Bădălău, pe pagina sa de Instagram.

De la petrecere nu a lipsit nici fiica Biancăi, Sofia, care i-a oferit mamei sale un cadou emoționant în dimineața zilei. Atmosfera de sărbătoare și bucuria au fost resimțite de toți cei prezenți, iar Bianca Drăgușanu nu a ezitat să împărtășească aceste momente speciale cu fanii săi, mulțumindu-le pentru susținerea și urările lor calde.

”Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost prezența prietenilor mei care au bătut ceva drum până aici. Suntem în mijlocul săptămânii și toată lumea a făcut un efort să vină, cam o oră, o oră și jumătate în trafic. Avem o mică petrecere și ne simțim foarte bine. E chiar foarte frumos, sunt foarte mulțumită, le mulțumesc prietenilor mei, dar și fanilor că mi-au trimis multe mesaje. Știți ce e special aici? Locația și oamenii care au venit alături de mine.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.