Setari Cookie-uri

Nu îți irosi vorbele pe cei care merită tăcere

Închide capitole din viața ta și nu mai da nimănui explicații. Cei care te iubesc simt tot ce ai pe suflet, fără ca măcar să scoți o vorbă.

Nu merită să continui o relație atunci când sufletul tău este neînțeles, neascultat sau, cel mai rău, călcat în picioare. Explicațiile nu trebuie oferite de prea multe ori, pentru că cine te iubește te va înțelege fără ca tu să scoți vreun cuvânt. Acolo unde nu mai ai nimic bun de zis, păstrează tăcerea!

Nu îți mai irosi sentimente, vise, planuri, vorbe pe oameni care ți-au demonstrat în repetate rânduri cât de puțin însemni pentru ei. Închide capitole din viața ta și oferă-ți șansa de a trăi în iubire, nu în iluzii deșarte.

Cuvintele, dacă nu sunt însoțite și de fapte, sunt în zadar. Oferă-le oamenilor care au ales să calce pe sufletul tău tratamentul tăcerii și mergi mai departe. Nu te răzbuna, renunță la resentimente și nu te încărca cu o energie joasă care nu îți aparține.

Citește și:

Iubește-te pe tine și ascultă-ți inima! Atunci când nu mai ai nimic de zis, îndepărtează-te, pentru că oamenii care te rănesc știu exact ce fac și nu au nevoie de explicații. În schimb, persoanele care te iubesc știu și simt ce ai pe suflet și nu au nevoie de prea multe cuvinte pentru a-și da seama ce te macină pe interior.

Nu-ți irosi timpul în încercarea de a le demonstra celor care ți-au provocat suferință cât de mult te doare, ci oferă-le tăcere și mergi mai departe. O viață trăită frumos și autentic este cea mai bună răzbunare!

Vizionare placuta


Kudika
15 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.