Setari Cookie-uri

Contrastele se atrag! Ai grijă dacă ești frumoasă și deșteaptă!

Contrastele sunt adesea privite ca o sursă de atracție, așa că nu este deloc surprinzător că mulți oameni se simt atrași de persoane cu caracteristici opuse.

Și astfel, intrăm în fascinantul fenomen al „contrastelor ce se atrag”, în care femeile frumoase și deștepte riscă să se găsească alături de bărbați… hmm, cum altfel, ca să mă exprim elegant, proști și urâți.

Femeile deștepte și frumoase par să fie victimele perfecte ale acestui fenomen. Cu inteligența lor strălucitoare și aspectul atrăgător, ele sunt precum magnetul pentru bărbații care nu reușesc să țină pasul nici măcar cu o furnică plină de feromoni. Da, dragile noastre, se pare că bărbații proști și urâți se simt atrași fără jenă de aceste femei care par desprinse din filmele de la Hollywood.

Dar de ce se întâmplă asta? Ei bine, să aruncăm o privire la psihologia din spatele acestui fenomen aparte, oarecum amuzant. Unii teoreticieni cred că oamenii sunt atrași de contraste pentru că asta le oferă o senzație de excitație și noutate. Astfel, femeile deștepte și frumoase reprezintă un contrast puternic în comparație cu bărbații proști și urâți, iar această diferență extremă poate da naștere unei atracții intense.

Citește și:

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.