Setari Cookie-uri

Din ce își câștigă banii Viviana Sposub, după despărțirea de George Burcea?

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație, imediat după ce s-au întors din America. Cu ce se ocupă acum fosta asistentă tv?

Viviana Sposub și George Burcea s-au despărțit după 3 ani de relație. Zvonurile cu privire la problemele din cuplul celor doi au apărut încă de când s-au întors din America. Ulterior, actorul a plecat în vacanță fără partenera sa de viață, iar din acel moment au apărut zvonurile cu privire la despărțirea celor doi.

În urmă cu câteva zile, Viviana a confirmat depărțirea de fotul soț al Andreei Bălan și deja s-a mutat singură, într-un alt apartament.

„Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă și ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulțumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a scris Viviana Sposub, pe contul său de Instagram.

Citește și:

Potrivit Fanatik.ro, Viviana Sposub își câștigă banii din contractele de imagine pe care le are pentru diverse produse. Mai mult, fosta prezentatoare tv deține și o firmă de publicitate, Vavy Art Concept SRL, care are ca descriere „activități ale agențiilor de publicitate”.

Agenția Vivianei Sposub este deschisă din 2021 și ar fi avut un profit net de 88.377 de lei, potrivit urei citate mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.