Setari Cookie-uri

Tușul de ochi, un machiaj simplu și de efect

Tușul de ochi este, alături de rujul roșu, unul dintre cele mai populare produse de make-up din istorie. De la lookuri clasice la cele moderne, reinventate, tușul de ochi ne lasă să ne exprimăm creativitatea și personalitate în foarte multe moduri. În galeria foto, veți găsi recomandările noastre pentru cele mai bune eyelinere sub diferite forme (gel, creion, tuș lichid), dar și câteva propuneri pentru realizarea unor machiaje speciale!

CLASICUL CAT EYE

Este cel mai cunoscut machiaj al ochilor din toate timpurile, purtat atât de Cleopatra, cât și de Amy Winehouse. Este un look versatil, potrivit pentru ținute casual sau pentru ținute elegante, care nu se demodează niciodată și care poate fi adaptat aproape oricărei forme a pleoapei.

OCHII DE SIRENĂ

Acest machiaj a devenit foarte popular în ultimii câțiva ani. Este un look care se face mai ușor cu fard sau cu tuș estompat cu ajutorul unui fard pentru a crea o codiță sexy și difuză în prelungirea ochiului. Un element foarte important este și adăugarea eyelinerului în colțul intern al ochiului pentru un efect seducător de alungire.

EYELINERUL MARO

Tușul de ochi în nuanțe de maro a câștigat foarte mult teren în lumea frumuseții. Este o alternativă subtilă pentru cel negru, dar la fel de elegantă și foarte potrivită pentru persoanele care au ochii albaștri sau verzi.

Citește și:

LOOKURILE DRAMATICE

Lookurile dramatice, făcute cu tuș gros sunt și ele printre preferințele marilor makeup artiști de anul acesta. Amintind de marile vedete rock și punk, de ținte și un spirit rebel, eyelinerul dramtic este o alegere foarte bună atunci când vrem să avem un look puternic, plin de încredere.

EYELINER GRAFIC ȘI COLORAT

Pentru persoanele îndrăznețe, plină de optimism și energie, tușul de ochi colorat este perechea lor perfectă. Auriu, roz, mov, albastru și verde sunt doar câteva dintre cele mai populare culori. Poate nu sunt prima alegere în materie de culori de eyeliner pentru care ai opta în magazin, dar cu siguranță vor oferi un aer nou și modern machiajului tău.

Sursă foto: popcorner/ shutterstock ; pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.