Setari Cookie-uri

Wella Professionals își relansează gama de îngrijire cu un look total nou

Un nou ambalaj sustenabil. Aceeași putere de transformare.

Cu un look îndrăzneț, dezvoltat de experți de-a lungul anilor, fiecare colecție modelată de comunitatea de încredere a stiliștilor Wella a fost concepută pentru a oferi rezultate superioare tuturor tipurilor de păr. Astăzi, Wella Professionals dezvăluie noile sale ambalaje cu un design iconic: aceleași formule grozave pe care le cunoști și le iubești, acum într-un nou ambalaj reciclabil din până la 80% plastic reciclat. Ambalajele proiectate în curs de brevetare au fost selectate pentru premiile Environmental 2023.

De acum, ai parte de mai multă îngrijire cu noile ambalaje INVIGO, fiecare dintre acestea având 50 ml în plus.

Profesioniștii cred în ele grație efectelor vizibile de la prima utilizare. Metalele din păr provocă ruperea nedorită și compromit vibrația culorii, chiar și a celui natural. Cu fiecare spălare și expunere la poluare, se acumulează particule de metal în fire, deschizând astfel calea radicalilor liberi. Cauzată de procesul oxidativ și expunerea la razele UV, radicalii liberi întrerup sau deteriorează structura proteinei naturale, ceea ce te va împiedica să te bucuri de un păr frumos.

Citește și:

IUBITE DE PĂR

Născută cu convingerea că frumusețea nu are granițe, Wella Professionals îndrăznește să viseze dincolo de aceste limite cu un portofoliu distinct de produse atent create pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de păr, textură și styling. Fiecare formulă personalizată se bazează pe principiul că un singur produs nu poate rezolva toate problemele părului.

TREI COLECȚII. TRANSFORMĂRI NELIMITATE

Gama ULTIMATE CARE – folosită cu încredere datorită tehnologiei patentate, iubită pentru un păr legendar.

Gama pentru ÎNGRIJIRE SPECIALIZATĂ – folosită cu încredere datorită tehnologiei avansate, iubită pentru ritualurile sale unice.

Gama pentru ÎNGRIJIRE ESENȚIALĂ – folosită pentru formulele energizante, iubită pentru vitalitate.

Citește și:

RUTINE PERSONALIZATE PENTRU TOATE NEVOILE PARULUI

La Wella Professionals, nu subestimăm niciodată faptul că un păr strălucitor și sănătos oferă mai multă încredere și stima de sine femeilor și bărbașilor din toată lumea. Tocmai de aceea, te sfătuim să nu îți lași podoaba capilară să se deterioreze. Oferă-i întotdeauna strălucirea, netezirea și vibrația culorii pe care le merită.

Wella Professionals este un brand de încredere în industria îngrijirii părului cu o istorie de peste 130de ani în dezvoltarea și producția de produse profesionale de calitate superioară. Cu o echipă dedicată de experți și un portofoliu de produse inovatoare, Wella Professionals oferă întotdeauna soluții personalizate pentru toate tipurile de păr și contribuie la încrederea și frumusețea clienților săi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.