Setari Cookie-uri

Pure Blossom, noua linie de îngrijire a corpului de la Mara Blu

Mara Blu lansează la final de an o noua gamă de îngrijire şi de data aceasta vorbim despre produse destinate îngrijirii pielii corpului: Pure Blossom.

Noua gamă conţine un gel de duş si o loţiune de corp, un duo necesar în rutina de zi cu zi. Produsele au fost concepute pentru a aduce un maxim de hidratare, dar au caracteristici senzoriale aparte ce le încadrează in zona premium.

Ambele produse beneficiază de un ingredient preţios, un parfum creat de specialişti din zona Grasse şi care a fost personalizat pentru Mara Blu. Este un parfum citric floral cu note de mandarină, note revigorante verzi ierboase, note de pară, bergamotă şi un buchet floral intens si iris.

Pentru finalul de an, ritualul de bodycare Pure Blossom aduce plăcerea hidratării şi a parfumurilor autentice franţuzeşti. Ambalajele simple şi elegante sugerează si prin design aroma acestor produse.

Gelul de dus Pure Blossom are o textură reconfortantă şi hidratantă pentru efect senzorial aparte.

Citește și:

Crema de corp Pure Blossom este un elixir hidratant pentru piele.

Ingredientele cheie din crema de corp sunt:

Ulei de jojoba – cu efect emolient şi protector pentru piele, are un mix de tocopheroli naturali şi are o structură chimică foarte apropiată de a sebumului uman

Vitamina E – un antioxidant eficient.

Extractul de mimosa – are efect regenerant pentru epidermă. Extractul de mimosa, mimosa tenuiflora, cunoscut şi ca ,,arborele pielii", are proprietăţi puternice de regenerare, utilizat în trecut pentru tratarea rănilor. Astazi este un puternic antioxidant şi stimuleaza producţia de colagen.

Preţuri:

Gel de duş, 200 ml, 45 lei, Cremă de corp 200 ml, 65 lei, la lansare produsele beneficiază de 25% reducere până la final de octombrie.

Produsele de corp se pot cumpăra momentan online pe marablu.ro si offline in Farmacia Christiana din Arad.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.