Setari Cookie-uri

Piper roz pentru mai multă fermitate

Un corp ferm, zvelt și cu o piele frumoasă este dorința fiecărei femei. Dar de la dorință până la realitate e cale lungă și e nevoie de perseverență și efort. Fii atentă la stilul de viață, la alegerile alimentare, fii activă și mergi pe roz. Uite de ce!

APIVITA îți propune linia ROSE PEPPER, mai exact o soluție naturală țintită pentru fermitatea pielii și combaterea celulitei. Cu parfumul său atractiv, picant și în același timp ușor floral, și cu formulele sale incredibil de eficiente, bogate în ingrediente active și uleiuri esențiale, linia ROSE PEPPER oferă un sistem foarte eficient pentru tratamentul de fermitate și combatere a grăsimilor localizate și a celulitei, o rutină pe care dacă o urmăm constant pe tot parcursul anului, ne va ajuta să observăm o schimbare reală.

Cu până la 100% ingrediente naturale, linia ROSE PEPPER oferă:

Acțiune fermă și lipolitică, datorită piperului roz și extractului de anghinare.

Curățare ușoară, cu respectarea fiziologiei pielii, datorită extractului de saponaria și a surfactanților naturali.

Citește și:

Hidratare eficienta, datorita Complexului de Hidratare, inca o inovatie APIVITA cu miere de cimbru grecesc, acid hialuronic si esteri naturali.

Protecție antioxidantă, datorită extractului de cafea verde, infuziei de ceai grecesc de munte, extractului de propolis și vitamina E.

Îngrijire holistică si revitalizare datorită uleiurilor esențiale organice pure, cunoscute pentru efectele lor benefice asupra pielii și a stării de spirit, care îmbogățesc formulele gamei.

Gama completă ROSE PEPPER este produsă în fabrica bioclimatică APIVITA din Markopoulo, Attica, Grecia. Este disponibilă în farmacii și în punctele de lucru selecționate.

APIVITA este distribuită in România prin ND Medhealth.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.