Setari Cookie-uri

Cine este primul concurent confirmat pentru Survivor All Stars: O să-mi fie cel mai dor de copii

A fost confirmat primul concurent al noului sezon Survivor All Stars. Despre cine este vorba și ce a declarat fostul Faimos care a acceptat din nou provocarea de a pleca în Republica Dominicană!

Emisiunea Survivor România este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite de la noi din țară, iar pentru fanii acesteia a fost dată cea mai bună veste și anume că în curând va începe noul sezon. De data aceasta, concurenții care s-au descurcat sau au fost remarcați în sezoanele anterioare au fost contactați și întrebați dacă le-ar plăcea să facă parte din Survivor All Stars.

Deși nu este clar cine sunt cei care vor pleca din nou în Republica Dominicană a fost deja confirmat primul dintre ei. Nu vă mai ține pe jar și vă spunem că este vorba chiar despre Cătălin Moroșanu. Acestuia i-a plăcut mult experiența de care s-a bucurat în concurs, în ciuda faptului că nu a rezistat atât de mult pe cât i-ar fi plăcut la Survivor România.

Citește și:

Ei bine, având în vedere că aventura lui nu a fost una completă, el a acceptat să participe din nou și să se bucure de tot ceea ce îi rezervă viitorul și chiar a dat și câteva declarații pe marginea acestui subiect, punând accentul pe faptul că le va duce lipsa cel mai tare copiilor lui, care sunt cele mai importante ființe din viața sa.

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.