Setari Cookie-uri

Primul lucru pe care Irinel Columbeanu l-a făcut după ce s-a întors din America! Afaceristul nu își mai văzuse fiica de 5 ani

Irinel Columbeanu s-a întors din America, acolo unde a revăzut-o pe fiica sa, pe care nu a mai strâns-o în brațe de 5 ani.

Irinel Columbeanu a revenit în România, după ce, pe 14 iunie, el a plecat în America la fiica lui, Irinuca. Omul de afaceri nu și-a mai văzut fiica de 5 ani, iar această călătorie era așteptată cu mult entuziasm.

Columbeanu a zburat către California și a fost cazat la un hotel local, toate cheltuielile fiind suportate de iubitul Monicăi Gabor, Mr. Pink. În holul hotelului s-a întâlnit cu Irinuca și a fost surprins să vadă cât de mult a crescut în acești ultimi ani.

„Am fost foarte impresionat să merg cu ea la volan, ca să zic așa, adică ea fiind la volan și eu pe lângă ea. De asemenea, am apreciat faptul că ea conduce foarte bine. Eu i-am spus să nu conducă prea repede, să fie atentă și am observat că este ajutată de sistemele mașinii pe care o conduce. Am făcut multe drumuri alături de Irina și am observat că se descurcă foarte bine”, a declarat acesta.

Citește și:

Imediat ce s-a întors în țară, afaceristul a făcut o vizită fizerului, iar apoi a plecat Periprava, un sat în comuna C.A. Rosetti din județul Tulcea. Înainte de a pleca în America, Columbeanu anunța că are o nouă iubită, pe care a cunoscut-o în Delta Dunării.

„A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă. Ea nu dorește, însă, să dea amănunte din viața sa. Mi-a atras atenția încă de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am“, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru CANCAN.RO.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.