Setari Cookie-uri

Jacheta din piele in tinutele de primavara

O mana sus daca te numeri printre femeile care-si petrec toata primavara in geaca de piele.

O geaca de piele neagra, o geaca de piele maro, n-ar strica nici una roz pal, pentru ca tot se poarta culoarea asta in 2017, dar si un galben puternic ar fi o provocare. Ah, si una cu aplicatii sau cu tinte. Eh… e cam greu sa te hotarasti la un singur model atunci cand vine vorba de jachetele de piele.

Geaca clasica ramana cea neagra tip biker – cea mai tare geaca de piele care vine bine pe orice silueta si se potriveste oricarui tip de persoana. Trebuie sa o ai inainte de orice alt model la care poftesti!

Sustin asta, intr-adevar, dar prima mea dragoste a fost cu o geaca maro. Asa cum am mai spus-o, sustin si purtarea nuantelor viu colorate. Intr-un oras plin de jachete din piele negre, tu alege sa spargi gheata cu o nuanta de rosu aprins, albastru orbitor sau galben.

Jachete din piele

Jacheta galbena: 219 lei; Jacheta roz: 219 lei; Jacheta neagra: 329 lei

Citește și:

Cum porti jacheta din piele primavara

Nimic mai simplu! Atata timp cat nu iti trece prin cap sa o combini cu pantaloni de trening, ai verde sa dai frau liber imaginatiei.

Cred ca cel mai mult imi place in combinatia cu blugi (incearca-i pe cei tip boyfriend) + pantofi stiletto si in cea cu pantaloni de piele si ghete. Tu nu te opri aici!

Jacheta ta de piele o sa se potriveasca de minune cu orice tip de rochie. Am vazut fete care o purtau pe deasupra unei rochii lungi pana in pamant, cu rochie bodycon si cu rochie eleganta in clos.

La fel se poarta si cu fusta (lunga, pana la genunchi, in clos) si bluza oversized.

Geci din piele

Jacheta maro: 567 lei; Jacheta cu aplicatii: 299 lei; Jacheta albastra: 1,493 lei

Tu doar imagineaza-ti outfit-ul preferat de primavara, fa rost de toate articolele vestimentare si apoi indrazneste sa iesi din casa astfel imbracata.

Citește și:

Pentru ca, de fapt, asta este cel mai greu pas de facut: scoaterea outfit-ului in lume. Cand nu esti sigura pe tine si pe alegerile pe care le faci, oricat de mult ai rasfoi internetul si ai fi la curent cu ce si cum se poarta, ai o retinere cand trebuie sa parasesti casa. Ti-e teama. Ti-e teama ca toti te vor privi lung si se vor intreba de ce ai ales combinatia asta, dar totul este doar in mintea ta.

Tu nu esti obisnuita sa iesi din zona ta de confort, nu esti obisnuita sa imbraci altceva decat o pereche de blugi si un tricou si crezi ca nu o sa iti stea bine daca incerci alt stil vestimentar. Gresesti! Toti vor admira curajul si vor complimenta reusita ta!

Sursa Foto Front Page: pexels.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.