Setari Cookie-uri

Sneakers bărbați pentru toamnă – cum să îi porți în sezonul rece?

O pereche de sneakers este încălțămintea ideală atunci când dorești să arăți elegant și casual, dar nu prea formal.

În general, sneakersii se încadrează între casual și formal, așa că pot fi purtați la o varietate de ținute vestimentare, mai ales dacă vei acorda o atenție sporită materialelor din care sunt realizați, culorilor și detaliilor. Chiar și în sezonul rece, sneakersii pot fi purtați cu foarte multe tipuri de pantaloni și pulovere, funcționând excelent cu o multitudine de haine de exterior.

O pereche de sneakers din piele naturală sau din piele întoarsă va funcționa perfect și cu geci bomber, jachete din piele, geci din denim, dar și cu trenciuri, paltoane de ploaie și geci parka. Sneakersii sunt atât de confortabili și de versatili, încât pot fi purtați aproape pe toată perioada anului, cu excepția acelor luni când ninge sau când temperaturile sunt foarte scăzute.

Citește și:

Dacă dorești să îți achiziționezi o nouă pereche de sneakers pentru sezonul rece, iată ce modele sunt cele mai potrivite și cum să le stilizezi:

Sneakers bărbați din piele întoarsă

Pielea întoarsă este un material excelent pentru sneakersi, deoarece contribuie foarte mult la confortul pe care îl oferă, dar și la versatilitatea lor. Cu o pereche de sneakers bărbați de culoare albastră, îți vei asigura o varietate de ținute vestimentare. Adesea, albastrul este considerat o culoare destul de incomodă, însă cu o pereche de sneakersi de culoare albastră, vei face mereu o impresie grozavă. Îi vei putea purta cu haine de culoare neutră, precum gri deschis. O pereche de sneakersi din piele întoarsă albastră îți va oferi confort, durabilitate și stil.

Citește și:

Sneakers bărbați din piele naturală netedă albă

Sneakersii din piele naturală netedă albă sunt deosebit de adaptabili și îți pot diversifica garderoba. Îi poți purta cu blugi, pantaloni chino, pantaloni cargo și cu multe alte piese vestimentare. Sneakersii albi sunt atât de populari tocmai datorită faptului că reprezintă echilibrul perfect dintre casual și formal. Pentru a obține un aspect impecabil atunci când porți sneakersi albi, asigură-te că hainele tale sunt croite corespunzător. Contrar convingerilor, sneakersii albi sunt ușor de întreținut, iar asta este un mare avantaj, pentru că vei ajunge să îi porți aproape în cea mai mare parte a timpului, inclusiv la servici, după programul de muncă, dar mai ales la sfârșit de săptămână.

Citește și:

Pantofi sport cu talpă din cauciuc

Nu în ultimul rând, în timpul sezonului rece, vei dori să porți pantofi sport cu talpă din cauciuc, care deține proprietăți anti-alunecare. Poți opta pentru o pereche de pantofi sport de culoare maro, care se vor potrivi perfect cu piese vestimentare albe, gri și albastre. În general, maroul este o culoare versatilă și pământească, ce poate oferi echilibru oricărei ținute. Dacă preferi o pereche de pantofi sport cu un design minimal, atunci optează pentru o pereche de sneakersi all-black, care vor putea fi purtați la aproape orice ținută vestimentară. Designul monocrom este suficient de simplu și de elegant, așa că vei putea purta sneakersii all-black de dimineață și până seară. Sneakersii din piele naturală neagră sunt durabili și necesită o întreținere redusă, iar în schimb vor oferi ținutelor tale un plus de stil, fie că vei purta un costum, pantaloni chino sau blugi.

Citește și:

Dacă ești adeptul ținutelor casual, atunci orientează-ți atenția asupra pantofilor sport înalți, care vin deasupra gleznei. Pentru un stil atemporal, îi poți purta la blugi sau la pantaloni chino. Pantofii sport înalți, mai ales în nuanțe de gri sau negru, îți pot perfecționa ținutele casual, oferindu-ți un look cool, dar nu pretențios.

Vizionare placuta


Kudika
7 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.