Setari Cookie-uri

Item-urile clasice cuceresc noul sezon!

Toamna este recunoscută drept un moment al schimbărilor - atunci când ne referim la vreme și la planurile pe care le ai zi de zi, dar mai ales când vorbim despre garderobă. Noul sezon reprezintă ocazia perfectă pentru a oferi un upgrade stilului tău personal, astfel Reserved a pregătit o colecție care reinventează piesele clasice ale momentului.

Colecția are la bază dorința de a crea item-uri ușor de asortat, confortabile și care sunt perfecte pentru o varietate de stiluri și personalități. În prim-plan este denimul, care face ca piesele individuale ale colecției să se potrivească oricăruia dintre noi, indiferent de vârstă, origini sau cultură.

Reserved Denim este aici pentru a oferi un twist modern unor piese clasice prin detalii fine, precum: croieli lejere și versatile, cusături unice, nuanțe de albastru care cuceresc și materiale variate. Totodată, brandul pune accent pe fit-urile mai pronunțate în modă în momentul actual - flare, wide leg, washed - sau finisajele cu un aspect brut. Astfel, colecția de toamnă combină tot ce e mai interesant pentru a crea o serie de articole atemporale, care totuși sunt în tandem cu tendințele actuale.

Citește și:

Pe lângă varietatea de blugi, Reserved Denim ne oferă și tricouri, jachete, veste, fuste trapez și rochii care sunt la fel de esențiale. Pluralitatea de propuneri în diversele nuanțe de albastru și bleumarin încurajează, de asemenea, experimentarea total look-urilor din denim într-un mod modern, casual.

Piesele masculine din colecție aduc în față croiuri deosebite. Pantaloni cu proporții diferite, cu tiv tip wide leg și o cusătură ușor neobișnuită. De asemenea, modelul cargo este un item must-have din această categorie. Pe lângă acestea, există și o gamă variată de blugi loose, care au un aspect baggy și pot fi completați cu ușurință de o cămașă colorată din sherpa. Un alt lucru care merită menționat este paleta de culori folosită în colecția Reserved Denim - de la albastru saturat la bleumarin profund, precum și un efect de uzură într-o nuanță de galben (oferind astfel un aspect vintage denimului).

Citește și:

Când vine vorba de articolele vestimentare dedicate copiilor, confortul este esențial. Denimul folosit în această categorie are un aspect mai moale, dar și niște culori mai liniștite. Blugi lejeri, de tipul wide leg, alături de o jachetă cu fermoar și o pălărie de tipul bucket hat reprezintă o combinație perfectă pentru începutul școlii, de exemplu.

Colecția Reserved Denim este disponibilă în magazinele Reserved și online pe reserved.com.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.