Setari Cookie-uri

Botinele si pantofii argintii - cum ii purtam

Nu lasa primavara sa treaca fara sa incalti o pereche stralucitoare de pantofi argintii! E vremea lor, iar tu o sa te indragostesti de ei!

Argintiu este o culoare pretentioasa, tot mai des intalnita in outfit-urile fashionistelor. Daca in urma cu ceva timp era o nuanta care se regaseasca doar in hainele de ocazie, in prezent se poarta inca de la primele ore ale diminetii.

Astazi iti prezint cateva articole de incaltaminte care iti vor asigura outfit-uri cu totul si cu totul deosebite in zilele in care vrei sa fii altfel.

Botine elegante

Pentru primavara si pentru serile racoroase de vara pastreaza aproape aceasta pereche superba de botine.

Se potriveste de minune cu o pereche de pantaloni drepti, pana la glezna, camasa si sacou (outfit pe care il porti cand iti sarbatoresti ziua de nastere la locul de munca), dar si cu rochie bodycon sau fusta mini - outfit adecvat evenimentelor desfasurate in miez de noapte.

Botine argintii

Botine: 229,90 lei

Stiletto cu aplicatii

Pentru ca anul acesta se poarta in continuare aplicatiile, o pereche de stiletto cu aplicatii dragalase nu ar trebui sa-ti lipseasca din colectia de pantofi.

Citește și:

Acesti stiletto fac casa buna cu o pereche de boyfriend jeans (cu aspect deteriorat sau cu floricele brodate) si camasa larguta, pe care o lasi sa iasa putin din pantaloni.

Pantofi stiletto cu aplicatii

Stiletto: 119 lei

Argintiu mat

O sa te simti altfel pe ringul de dans cu o pereche de pantofi argintii in picioare. Poarta-i cu ce te simti tu mai bine: fusta scurta, rochie, blugi skinny sau salopeta.

Pot fi pusi in valoare si daca porti o camasa de blugi sau o jacheta din piele.

Pantofi cu toc argintii

Pantofi cu toc: 119 lei

Imprimeu de reptila

Cine spune ca nu ai voie sa porti pantofi argintii la birou?! Iata perechea ideala!

Cu talpa joasa si siret, pantofii cu imprimeu de piele de reptila sunt potriviti pentru zilele in care ai multe drumuri de facut, iar dupa programul de munca vrei sa mai ramai la o barfa cu prietenele. Merge sa ii porti cu pantaloni casual-office, cu rochie si cu fusta.

Pantofi office argintii

Pantofi casual: 110,90 lei

Citește și:

Pantofi Oxford

Pantofii Oxford sunt, deopotriva, pantofi casual si eleganti.

Nu spun ca poti sa iei cu tine la o nunta sau la un bal, insa vin perfect in completarea unui outfit elegant-office, in completarea unui outfit romantic-feminin.

Pantofi Oxford

Pantofi: 116,90 lei

Sursa Foto Front Page: cosmin c./shutterstock

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.