Setari Cookie-uri

Cea mai frumoasă ținută de la Premiile Oscar, după părerea Danei Budeanu: Singura rochie frumoasă...

Dana Budeanu a dezvăluit care este cea mai frumoasă ținută de la Premiile Oscar 2024.

Seara Premiilor Oscar 2024 a fost un spectacol strălucitor de eleganță și rafinament, însă nu toate ținutele au impresionat-o pe cunoscuta creatoare de modă, Dana Budeanu. După o serie de apariții dezamăgitoare pe covorul roșu, Dana Budeanu a avut o reacție critică pe Instagram, dar a rezervat un elogiu special pentru o singură rochie - cea purtată de actrița Carey Mulligan.

Astfel, singura rochie care i-a captat atenția și admirația vedetei a fost creația purtată de Carey Mulligan. Designerii de la Balenciaga au reușit să reînvie eleganța și grandoarea rochiei sirenă, inspirată din originalul lui Cristobal Balenciaga din 1951.

„SINGURA ROCHIE FRUMOASĂ DE LA OSCAR DE ASEARA… Replica realizată de Balenciaga la originalul lui Cristobal Balenciaga din 1951, rochia sirenă🖤”, a transmis Dana Budeanu, pe social media.

Citește și:

Carey Mulligan, care a strălucit pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024, a purtat rochia iconică Balenciaga cu o grație și o prezență de neuitat. Accesoriile ei, mănușile lungi și cerceii clasici cu diamante de la Fred Leighton, au completat cu eleganță întreaga sa apariție. Machiajul minimalist și părul blond bob drept au adăugat un farmec aparte întregii ținute.

Printre alte apariții remarcabile de la Premiile Oscar 2024 se numără Zendaya, care a strălucit într-o superbă rochie Armani Prive, evidențiindu-se prin eleganță și rafinament. Cu toate acestea, potrivit opiniei specialiștilor, titlul de cea mai bine îmbrăcată la această ediție a fost câștigat fără îndoială de Sandra Huller.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.