Setari Cookie-uri

Accesoriile de la CCC nelipsite din garderoba de vară

Pregătește-te pentru zilele toride cu cele mai la modă accesorii, la prețuri excepțional de atractive. CCC oferă sandale și papuci eleganți care îți vor completa ținutele de vară. Există câte un produs ideal pentru fiecare stil!

O ținută de vară fără papuci sau sandale? Nu se poate astfel. Din fericire, la CCC te așteaptă o gamă largă de modele noi de la brandurile de top: Gino Rossi, Badura, Jenny Fairy și Lasocki. O selecție imensă de modele în diverse stiluri și prețuri excepțional de mici îți vor duce ținutele de vară la un nivel de modă înalt. Descoperă ce a pregătit CCC pentru vara anului 2023.

Papucii de damă complimentează excelent o rochie lejeră de vară sau o ținută fluidă. Acest tip de încălțăminte a încetat de mult să mai fie asociat cu ținutele de plajă, cucerind străzile orașelor și strecurându-se rapid în ținutele la modă. Hit-ul acestui sezon vor fi, fără îndoială, papucii cu toc pentru femei, pe care îi vei găsi la CCC într-o varietate de modele. Brandurile Lasocki și Gino Rossi au pregătit modele din piele cu tocuri plate, dreptungiulare sau tip rățușcă. Iubitoarele ultimelor tendințe vor fi cu siguranță încântate de papucii tip mules, sau papuci cu partea din față închisă. Papucii cu toc înalt vor fi o alternativă excelentă de vară la pantofii eleganți și cei stiletto. Poți găsi cu ușurință forme simple și minimaliste la CCC.

Citește și:

Pentru toate iubitoarele adorabilului stil franțuzesc, brandul Jenny Fairy a pregătit o selecție largă de sandale, promovate de însăși Emily Ratajkowski. Colecția capsulă Transparent de la Jenny Fairy este un joc de forma și gradient, surprins prin sandale cu toc elegante. Un toc transparent și curelele subțiri garantează o lejeritate incredibilă, în timp ce culorile pastelate și forma nu fac decât să sporească farmecul acestui model de încălțăminte. Noua colecție de la Jenny Fairy include și alte propuneri unice, inclusiv sandale cu imprimeu floral și sandale cu platformă roz, care vor cuceri, fără îndoială, inimile fetelor.

În căutarea unor modele de designer, poți opta pentru cele mai recente oferte ale brandului Gino Rossi. Colecția Soft Space reprezintă minimalismul modern într-un design inovator. Papucii și sandalele au fost surprinse într-o formă originală, cu un volum foarte dorit în acest sezon. Papucii pastelați și sandalele cu toc vor fi „cireașa de pe tort" în orice outfit de vară.

Citește și:

Inspirată de zilele lungi însorite, colecția „Endless Summer" de la Lasocki ăși va găsi rapid loc în inimile iubitoarelor de stil clasic. Sandalele cu platformă și papucii au fost concepute cu gândul la plimbările fără griji, în vacanță. În cele mai recente proiecte ale sale, brandul Lasocki a inclus culori fierbinți, îmbibate de soare. Îmbinarea designului clasic cu cel contemporan va atrage, fără îndoială, iubitorii de forme atemporale, dar și de tendințe actuale.

Cu toate acestea, ești încă în căutare de opțiuni versatile, de zi cu zi? Optează pentru sandale plate care înfășoară piciorul în bretele delicate. Acest model clasic va funcționa în majoritatea ținutelor de zi și de seară. Modelul plat cu talpă din plută de la Jenny Fairy este, de asemenea, un clasic incontestabil în garderoba femeilor. O alegere atemporală va fi, de asemenea, sandalele de la Lasocki - o alternativă confortabilă la pantofii stiletto. Dacă ești în căutarea unui artificiu al modei, îndreaptă-te spre espadrilele revenite în grație – le vei descoperi în cea mai recentă colecție Jenny Fairy, în numeroase variante.

Citește și:

Sandalele si papucii CCC sunt disponibile în magazinele fizice, în aplicația mobilă și pe ccc.eu.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.