Setari Cookie-uri

Ce modele de coliere se poartă în vara lui 2023?

Colierele sunt un accesoriu foarte important al fiecărei ținute. Bijuteriile sunt și ele foarte influențate de trendurile în modă și capriciile marilor designeri. Accesorizarea corectă poate transforma o ținută, de aceea în galeria foto de astăzi, am adunat mai multe modele de coliere care să se potrivească rochiilor și bluzelor din garderoba ta.

AURIU ÎNTOTDEAUNA:

Colierele aurii sunt cel mai popular model în acest an. Sunt potrivite atât unui stil minimalist, cât și celui mai încărcat, iar diferența o fac modelul și grosimea colierului. Pentru o ținută foarte chic, poți opta pentru mai multe coliere aurii cu modele și lungimi diferite pe care să le porți în același timp.

Atenție! Dacă ai un subton rece, accesorile argintii te vor avantaja mai mult!

PERLE ȘI SCOICI PENTRU VARĂ:

Un alt model foarte popular sunt colierele cu perle. Această popularitate se datorează inspirației din moda anilor 70, 80 și 90 a tinerei generații. Poți alege un colier complet din perle sau doar cu pandantiv pe un lanț de argint.

Pe timp de vară, modele de coliere cu scoici devin un element nelipsit în orice garderobă. Acest model este foarte popular în rândurile generației tinere. Colierul cu scoici reprezintă libertate, feminitate și pace interioară, amintind de atmosfera senină de la malul mării.

Citește și:

MINIMALISM CHIC

Colierele minimaliste cu un mic pandantiv sunt foarte apreciate, pentru aerul atemporal și ușurința cu care se potrivesc mai multor stiluri vestimentare.

Noroc și protecție

Pandantivele protectoare, ochiul, mâna hamsa sau o cruce sunt și ele în preferințele doamnelor și domnișoarelor pentru designul minimalist și versatilitatea de care dau dovadă. Alege să porți un pandantiv protector cu care rezonezi și care te reprezintă. Poți opta, de asemenea, și pentru simbolurile norocoase precum buburuza, țestoasa și trifoiul.

Zodii, astre și inițiale

Alt model de coliere cu pandantive foarte popular este cel inspirat din corpurile cerești. Accesoriile cu lună, soare și stele sunt foarte căutate. Astrele au fost o inspirație în confecționarea bijuteriilor timp de mii de ani.

Citește și:

Nici modele de pandantive cu inițiala numelui nu s-au demodat încă. Sunt cadouri minunate și vin într-o varietate potrivită fiecărei personalități. Pe același loc cu acestea, se află și pandantivele cu semne zodiacale.

MikroKon/shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.