Setari Cookie-uri

Stiluri inovative de costume de baie pentru sezonul cald al anului 2023

În fiecare sezon cald, o nouă selecție de costume de baie își face loc în trenduri, iar stilurile propuse sunt din ce în ce mai inovative. Cu atât de multe tendințe în materie de costume de baie și modele cu care trebuie să ții pasul, este greu să decizi ce să adaugi în coșul de cumpărături și s-ar putea să ai nevoie de puțin ajutor.

De aceea, pentru a afla care sunt cele mai bune alegeri când vine vorba de elementul esențial ale garderobei de vară, costumul de baie, ne-am consultat cu echipa din spatele destinației preferate de cumpărături online a multor femei: SevenSins. Iată ce stiluri de costume de baie îți pot completa cel mai bine garderoba de vară în 2023!

Costumul de baie întreg – Ce modele sunt în trend în 2023?

Costumele de baie întregi vor rămâne mereu la modă, dar anul 2023 aduce stiluri inovative în materie de texturi și combinații de culori vibrante, conform SevenSins.

Un costum de baie întreg cu textură încrețită în zona abdomenului nu doar că adaugă un element vizual interesant, dar este ideal și pentru a ascunde cele câteva kilograme în plus pe care nu ai reușit să le dai jos, dacă îți dorești acest lucru. Vrei să îți pui în valoare formele feminine cu un astfel de costum de baie întreg? Alege modelul Madora Nela, de la SevenSins, care flatează silueta, datorită drapajelor laterale!

Costum de baie întreg Madora Nela verde.

Sursa foto: sevensins.ro

Ce spui de un costum de baie întreg cu textură metalizată? Vei atrage, cu siguranță, atenția, datorită stilului inovativ și nonconformist pe care ai decis să îl adopți la plajă sau la piscină! Modelul Obsessive Rionella de la SevenSins te va transforma într-o adevărată sirenă, datorită imprimeului în degrade și finisajului lucios. În plus, croiul cu tăieturi adânci din partea de jos dă impresia unor picioare mai lungi și flatează silueta!

Costum de baie întreg Obsessive Rionella roz.

Sursa foto: sevensins.ro

Pentru o petrecere la piscină, care promite să dureze până seara, SevenSins îți recomandă tot un costum de baie întreg cu textură metalizată: modelul Lorin.

Costum de baie întreg Lorin negru.

Sursa foto: sevensins.ro

Și pentru că vara înseamnă culori vibrante, trebuie să îți recomandăm un costum de baie întreg care se diferențiază în mod spectaculos prin culoare și design: modelul Obsessive Playa Norte, de la SevenSins. Cu tonurile vii de verde neon, mov și fucsia, alături de decupajele strategice, care flatează silueta și zona decolteului, acest costum de baie promite să adauge o notă de extravaganță și frumusețe în orice garderobă de plajă!

Costum de baie întreg Obsessive Playa Norte multicolor.

Sursa foto: sevensins.ro

Costumele de baie cu efect modelator – Modele inovative și feminine

Dacă, în general, costumul de baie cu efect modelator are un design care nu se remarcă prin nimic special, SevenSins îți propune câteva stiluri inovative pentru vara anului 2023, cu detalii care aduc un plus de feminitate.

Modelul Marko Verona Nirvana, format din două piese, se așază perfect pe corp datorită materialului de calitate, indiferent dacă ai sau nu o siluetă slim. Slipul este diferit de majoritatea modelelor cu efect modelator și talie înaltă, datorită croiului modern și feminin cu decupaje laterale din elastice încrucișate. Sutienul este prevăzut cu push-up, iar ridicarea sânilor poate fi ajustată, datorită prinderii după gât, modelând zona bustului. Detaliile din dantelă prezente la nivelul cupelor sunt perfecte dacă îți dorești un costum de baie cu cât mai multe accente feminine.

Costum de baie Marko Verona Nirvana verde.

Sursa foto: sevensins.ro

Multe femei au tendința să opteze pentru culori închise sau chiar negru atunci când își cumpără un costum de baie modelator, dar efectul poate fi obținut și cu nuanțe vii sau imprimeuri florale. Modelul Marko Madison Sensual este un costum de baie din doua piese, cu push-up și slip clasic cu talie înaltă, care are efect modelator. Imprimeul floral te va transpune instant în atmosfera de vacanță exotică, indiferent de locul în care vei alege să porți acest costum de baie!

Costum de baie Marko Madison Sensual mov.

Sursa foto: sevensins.ro

Așadar, stilurile inovative de costume de baie pentru sezonul cald al anului 2023 se caracterizează prin design-uri perfect echilibrate, perfecte pentru o zi la plajă sau la piscină: cu detalii îndrăznețe și feminine, caracteristici care flatează silueta, dar perfect purtabile inclusiv de către femeile pentru care primează confortul. Intră chiar acum pe SevenSins și alege-ți costumul de baie perfect – întreg sau din două piese, cu slip cu talie înaltă și efect modelator – din varietatea de modele disponibile! Poți profita de reducerile fierbinți de vară, pentru a achiziționa mai multe costume de baie în care să te simți excelent în vacanță.


Kudika
21 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.