Setari Cookie-uri

Maja Weyhe pentru Reserved: cunoscuta it-girl în noua colecție a brandului

Plină de stil, indiferent de circumstanțe. Nu se teme să experimenteze în fashion, dar apreciază și formele simple, fără complicații. Ea este genul de femeie pe care au avut-o în minte designerii Reserved când au creat cea mai nouă colecție a brandului.

Protagonista care promovează noutățile Reserved, Maja Weyhe (@majawyh), una dintre cele mai populare it-girls din fashion, se integrează perfect în această atmosferă.

Maja e prezentă în universul fashion de mult, când blogurile, nu Insta reprezentau surse de inspirație pentru stil. Acolo și-a publicat primele ținute captate cu un self-timer.

A devenit o prezență permanentă la cele mai importante fashion weeks și subiectul articolelor din multe publicații fashion de top, și-a dezvoltat o estetică personală, care e o combinație de nonșalanță și sofisticare.

Când am întrebat-o ce reprezintă stilul pentru ea, a mărturisit că este suma a tot ce ne influențează în viața de zi cu zi. Se pare că atitudinea ei dă rezultate pentru 400.000 de oameni, pentru că la atâția urmăritori are Maja pe Instagram, platforma aleasă de ea să-și împărtășească creațiile ca designer, fotograf și model.

Citește și:

Pentru Reserved, ea prezintă o colecție care e o introducere subtilă în noul sezon. "Aceasta e o colecție adresată femeii care se bucură de fiecare zi și se îmbracă pentru ea însăși," - spune Maja.

Deși e născută în Germania, unde își petrece cea mai mare parte a timpului, ședința foto a avut loc într-un loc pe care îl iubește – Florența, Italia. Capitala Toscanei, recunoscută ca fiind leagănul arhitecturii renascentiste, apare în fundalul fotografiilor Majei ca un oraș al contrastelor discrete.

Noutățile Reserved sunt dominate de o abundență de texturi și croieli, care se regăsește în imaginile cu Maja. Mat în contrast cu strălucitor, croieli mulate îmbinate cu cele oversize.

În mod deliberat, materialele pline se regăsesc în piese mici, cum ar fi fusta mini din bouclé cu o jachetă bomber voluminoasă din material structurat lucios, sau pantalonii cargo combinați cu un pulover tricotat.

Citește și:

Colecția e dominată de piese monocrome într-o paletă de culori discrete, baleind de la alb la bleumarin.

Atenția e atrasă de glitter-ul argintiu, unul dintre trendurile persistente, care, pentru a amplifica efectul electrizant, este îmbogățit cu animal print în relief, vizibil pe fusta din poliuretan, dar și alte articole și accesorii.

Atât pentru îmbrăcăminte, cât și pentru accesorii, scopul a fost de a alcătui ținute potrivite și pentru zi, și pentru seară. De aici predominanța argintiului în defavoarea auriului, pentru a pune accent pe un stil relaxat, dar nu mai puțin spectaculos.

Colecția e disponibilă acum atât în magazinele fizice, cât și în aplicația Reserved și pe reserved.com.

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.